Новини

День села Дубинка Конотопського району

ImageДень села – важлива і хвилююча подія для кожного сільського жителя. Це не просто свято, це свідчення єдності та самоорганізованості місцевої громади.

До того ж, це ще один привід зібратися односельцям разом, послухати душевних пісень, подивитися виступи аматорів сцени і своїх дітей, поспілкуватись.

14 вересня 2019 року громада села Дубинка Гружчанської сільської ради відзначила свої іменини, на які в центрі села зібралися люди різної долі, різних професій, але всіх їх об'єднувало одне спільне почуття – любов до малої батьківщини.

З нагоди свята місцевих жителів привітали керівництво Конотопського району: «У цей святковий день від усієї душі зичимо вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та щедрих врожаїв. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього».

Аматорські колективи художньої самодіяльності району подарували неймовірний концерт. З трепетом та любов’ю виконували пісні, читали вірші. Адже в Дубинці живуть щирі і гостинні люди. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця, життя – то джерело людської мудрості і самовідданості.

Гучними оплесками дякували місцеві жителі виконавцям за чудову концертну програму, а також керівництву району за сприяння в організації свята.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту