Новини

Шкільний дзвоник покликав на навчання

Image2 вересня 2019 року навчальні заклади Конотопського району з радістю відчинили свої двері для 1015 учнів, з них – 128 першокласників.

На урочисті лінійки, що проходили з дотриманням найкращих українських традицій, завітали очільники району, депутати районної ради і сільських рад, представники райдержадміністрації, сільські голови, працівники відділу освіти, які привітали учнівські та педагогічні колективи з початком нового навчального року.

У цей святковий день подвір'я Попівського НВК "ЗОШ I-III ст.-ДНЗ" наповнилося радісним гомоном, зібрались учні, вчителі, батьки, гості. Вперше переступили шкільний поріг 31 першокласник, яких під оплески запросили на шикування разом з батьками та першими вчителями.

На урочистій лінійці голова районної ради Анатолій Васильович Боярчук, вітаючи присутніх зі святом знань, побажав школярам легкого навчання, гарних вражень, успіхів та мирного неба. Педагогам та батькам керівник району подякував за виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України, за теплоту сердець, за передані знання та життєву мудрість та пообіцяв і надалі підтримувати навчальний заклад.

Директор Попівського НВК Ірина Забіяка висловила слова вдячності за постійну підтримку навчального закладу голові районної ради Анатолію Боярчуку, голові райдержадміністрації Миколі Горбенку, а також депутатам всіх рівнів. В цьому році завдячуючи їх сприянню відремонтовано та оновлено кабінети початкових класів, виконано ремонт варочного приміщення харчоблоку.

Цей святковий день не обійшовся також без подяк і нагород. Кращим з кращих були вручені подяки за успіхи в навчанні.

Не обійшлося свято і без виступів першокласників та випускників, подарунків. Цього дня першокласники отримали подарунки від філії Конотопська СТОВ "Надія".

Після вітальних слів пролунав перший в цьому році дзвоник. Традиційно після закінчення урочистостей учні вирушили на перші уроки нового навчального року.

Свято першого дзвоника сповістило про початок нового 2019 – 2020 навчального року. Шкільній громаді Конотопського району створено оптимальні умови для здобуття якісної освіти, реалізації творчих намірів. Хай він буде мирним і спокійним, хай збудуться дитячі мрії й батьківські надії. Тож щасливої дороги тобі, новий навчальний рік!
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image 

Перейти до вмісту