Новини

Привітали працівників поліції!

Image4 липня в Україні відзначається День Національної поліції України. Це одне з нових офіційних державних і професійних свят України.

Працівники Національної поліції – це мужні люди, які працюють для захисту законності і правопорядку. Заради свободи, честі, гідності громадян їм часто доводиться ризикувати власним життям.

Ця дата вибрана не випадково. Адже саме в цей день, в 2015-му році, Президентом України був підписаний новий Закон України «Про Національну поліцію», який раніше був затверджений у Верховній Раді України. З цієї нагоди для правоохоронців Конотопщини проведено урочистий захід.

З професійним святом працівників Конотопського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Сумській області привітало керівництво Конотопського району, зазначивши: «Ваша професія – це передусім відповідальне служіння Українському народові. Ваша робота дуже небезпечна: щодня тисячі поліцейських по всій країні у мирних містах виходять на бойове чергування, щохвилини ризикуючи власним життям задля безпеки і спокою громадян України.

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, щоденного бойового вдосконалення, наснаги у роботі, спокою і добробуту Вашим родинам, а головне мирного неба над головою!».

Кращі працівники Конотопського ВП ГУНП України в Сумській області за сумлінне виконання посадових обов’язків, вагомий внесок у зміцнення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини та з нагоди Дня Національної поліції України нагороджені грамотами голови районної ради і голови райдержадміністрації.

Image

 

Image 

Image 

Перейти до вмісту