Новини

В Конотопському районі відкрили капітально відремонтовану дорогу

Image26 червня 2019 року в Конотопському районі відбулось відкриття нещодавно капітально відремонтованої дороги Вирівка – Присеймів’я, що проходить через центр села Вирівка.

Привітати та поспілкуватись з громадою Вирівської сільської ради завітали народний депутат України Ігор Молоток, голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Сахно, депутати районної ради Сергій Черевко, Олександр Луговий, Микола Величко, Микола Клінушин, керівники сільгосппідприємств району.

Капітальний ремонт на цьому відрізку дороги здійснювався за кошти Державного бюджету України виділені за сприяння народного депутата України Ігоря Молотка та співпраці керівництва району, депутатів районної ради.

            «Продовжуємо втілювати у життя плани, які намітили разом з Вами. Окрім доріг у Вирівці і Заводському, вже з наступного тижня розпочнуться ремонтні роботи дороги Кролевецького напрямку через с.Озаричі і с.Присеймів’я.  Автомобільні сполучення мають бути в належному стані, бо від якості інфраструктури напряму залежить якість життя населення – це і розвиток громад, і доступ громадян до шкіл, лікарень і адмінпослуг і тільки спільними зусиллями можливо розв’язувати нагальні питання розвитку територій, поліпшувати стан доріг місцевого значення, – зазначив нардеп Ігор Молоток.

Привітали сільських жителів і висловили слова вдячності народному депутату, керівництву району і депутському корпусу Вирівський сільський голова Ірина Точиленко і директор ДНСП «Вирівське» Олександр Сахно.

Звертаючись до присутніх, голова районної ради Анатолій Боярчук відмітив, що народний депутат України Ігор Молоток постійно приймає активну участь у соціально-економічному розвитку Вирівської сільської ради.

За сприяння Ігоря Федоровича відремонтовано дитячий садок, обладнано дитячі майданчики, закупляється сучасне обладнання і меблі для навчального закладу, де на сьогодні за його підтримки проводиться ремонт коридорів, дуже багато зроблено для ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей», багато особистих питань на контролі парламентаря. Тож, працюємо далі на благо сільських жителів Конотопського району, підсумував очільник району.

Під час зустрічі жителі с. Вирівка, які мешкають в багатоповерховому будинку порушили перед нардепом питання забезпечення їхніх квартир якісною питною водою. Дане питання було поставлено на контроль. 

Цього ж дня делегація у супроводі генерального директора ТОВ „Вітчизна” Сергія Чижика провела зустріч з працівниками елеватору ТОВ „Вітчизна” в с.Питомник.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту