Новини

Пріорітетний напрямок роботи – ремонт доріг

Image12 червня 2019 року з робочою поїздкою Конотопський район відвідав  народний депутат України Ігор Молоток.

Разом з головою районної ради Анатолієм Боярчуком, головою райдержадміністрації Миколою Горбенком, депутатами районної ради Сергійом Черевком, Миколою Клінушиним, Валентиною Малігон, секретарем міської ради Тетяною Сизон, Вирівським сільським головою Іриною Точиленко, делегація перевірила хід виконання робіт про укладанню асфальтобетонного покриття на ділянці дороги Вирівка-Присеймів’я  протяжністю 2,7 км.

Одним з пріоритетів для держави зараз — це якісний ремонт доріг.

Цього річ Сумщина отримала значне фінансування на ремонт та реконструкцію доріг. Не став винятком і Конотопський район. Останнім часом у районі активно ремонтуються ділянки доріг різних напрямків. Філією «Конотопський райавтодор» проводиться постійна робота щодо забезпечення проїжджої здатності дорожніх артерій.  

На думку народного депутата України Ігоря Молотка, пріоритетом для комунальників має стати саме капітальний, а не ямковий ремонт доріг. «Маємо не просто латати покриття, а капітально замінювати асфальт. Ямковий ремонт  – недовговічний. Щоб цього уникнути –  ми комплексно підійшли до вирішення цього питання.   Прикладом цього є дана ділянка дороги. Завдяки напруженої роботи працівників філії "Конотопський райавтодор", плідної співпраці з обласною, районною владою, депутатами різних рівнів, керівниками місцевих підприємств, вдалося досягти якісного результату транспортного сполучення даного напрямку для комфортного життя мешканців Конотопського району».

 – Дороги мають бути в належному стані, бо від якості інфраструктури напряму залежить якість життя населення – це і розвиток громад, і доступ громадян до шкіл, лікарень і адмінпослуг і тільки спільними зусиллями можливо розв’язувати нагальні питання розвитку територій, поліпшувати стан доріг місцевого значення, – зазначив голова районної ради Анатолій Боярчук.

В рамках робочого візиту  депутат Верховної Ради України Ігор Молоток за участю керівників району у складі делегації провели зустріч з настоятелем храму в мікрорайоні «Житломасив», оглянули проведення ремонтних робіт церкви, будівництво якої здійснюється за спонсорської підтримки депутатів всіх рівнів, а особливо депутата районної ради Сергія Черевка.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту