Новини

З турботою про здоров’я населення Конотопського району

ImageЗ метою надання якісних медичних послуг населенню Конотопського району 3 червня 2019 року в  поліклініці Комунального некомерційного підприємства Конотопської міської ради «Конотопська центральна районна лікарня імені академіка Михайла Давидова» відкрито ще один медичний кабінет.

Керівництво району взяли участь у відкритті нового кабінету оснащеного новими меблями, комп’ютерною технікою, необхідним медичним обладнанням для прийому пацієнтів.

Відкриття кабінету №15 пов’язане з тими зобов’язаннями, які керівники району брали під час зустрічей з людьми і обговорення питання покращення медичного обслуговування. Діючий до теперішнього часу кабінет №23 був завантажений відвідувачами, тому й виникла потреба відкрити ще один, щоб забезпечити потреби сільського населення.

Вже сьогодні прийом пацієнтів проводили сімейний лікар та сімейна медсестра. Люди мали змогу ознайомитися із можливостями нового обладнання, й оцінити його у дії.

Відтепер  з відкриттям кабінету сільські жителі задоволені доступністю і якістю надання медичних послуг у медичній установі, де створені всі належні умови як для пацієнтів, так і для медичного персоналу.

Image 

Перейти до вмісту