Новини

«Дбати про дороги – турбуватись про людей»

ImageУ Конотопському районі продовжується ремонт автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення, а також вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.

Відновлення автошляхів триває за ініціативи керівників району, завдяки тісній співпраці всіх гілок влади, у тому числі народних депутатів України, обласних і районних депутатів, селищного і сільських голів та керівників місцевих підприємств, яким не байдуже, як живуть люди у селах, і вони прагнуть зробити комфортним життя в сільській місцевості, забезпечивши круглий рік безпечне, безперебійне транспортне сполучення автошляхами.

Для виконання робіт залучена сучасна техніка найпотужнішого дорожнього підприємства Сумщини – філії "Конотопський райавтодор". Це автогрейдери, дорожні катки, асфальтоукладальники, самоскиди, гудронатори.  

На сьогодні такі роботи ведуться в напрямку автодороги «Сім’янівка-Дубов’язівка-Курилівка-Сулими», в селі Шпотівка  Шпотівського старостинського округу Дубов’язівської ОТГ.

Також тривають роботи з ремонту під’їзної дороги від м.Конотоп до с.Заводське Вирівської сільської ради. Завдяки цьому покращиться транспортне сполучення до ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей», що знаходиться в селищі Заводське, до села Вирівка, а також під’їзд до заводу «Мотордеталь».

Від стану автомобільних доріг залежить соціально-економічний розвиток території. Якісні  дороги мають бути візитівкою не лише району, області, а всієї країни, щоб люди бачили: коли вони в’їжджають до України, то в’їжджають до Європи.

Керівництво району впевнені, що й надалі, питання розвитку транспортної інфраструктури продовжить втілюватись в життя на теренах Конотопського району.

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 

Перейти до вмісту