Новини

Відбулося чергове засідання Госпітальної ради

Image22 травня 2019 року відбулося чергове засідання Госпітальної ради Конотопського госпітального округу за участі членів Госпітальної ради району.

В ході засідання детально обговорено та затверджено план роботи Госпітальної ради, положення про Госпітальну раду Конотопського госпітального округу   та план розвитку госпітального округу з урахуванням об’єму надання вторинної медичної допомоги, що повинен забезпечуватися багатопрофільними лікарнями інтенсивного лікування першого та другого рівня та змін до порядку регіоналізації перинатальної допомоги, затверджених наказом МОЗ від 19.10.2018 №1881.

Члени госпітальної ради дискусійно обговорювали питання надання вторинної медичної допомоги мешканцям госпітального округу.

Також особлива увага була приділена питанню підготовки та впровадження реформування вторинної ланки медичної допомоги у госпітальному окрузі задля можливості отримання якісних повноцінних медичних послуг.

             Нагадаємо, що згідно з Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 січня 2019 р. № 17-р у межах Сумської області створено 6 госпітальних округів: Сумський, Глухівський, Конотопський, Охтирський, Роменський, Шосткинський. До Конотопського Госпітального округу увійшли заклади, розміщені на територіях: м. Конотоп, Конотопського та Буринського районів.

Image 

Image 

Перейти до вмісту