Новини

Із вдячністю за Перемогу

ImageЗ нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Конотопському районі представники районної влади відвідують ветеранів, сім’ї ветеранів, вдів, інвалідів тієї далекої війни.  

  До ветеранів Другої світової війни завжди прикута особлива увага з боку керівників Конотопського району – голови районної ради Анатолія Боярчука, голови райдержадміністрації Миколи Горбенка, а також депутатів районної ради, сільських голів, керівників підприємств, установ і організацій.

Цьогоріч керівництво Конотопського району, депутати районної ради відвідали і привітали зі святом ветеранів, побажали сивочолим Героям-визволителям здоров’я і довгих років життя, дякували за здобуту Перемогу, за стійкість і мужність.

З синівською вдячністю і турботою представники влади району вручили учасникам бойових дій та інвалідам війни квіти, вітальні листівки і продуктові набори. Також, передали вітання та подарунки від народних депутатів України Андрія Деркача та Ігоря Молотка на їх виборчих округах. На адресу сивочолих воїнів, чиї стійкість, мужність і самовідданість на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над нацизмом є істинним прикладом патріотизму для нащадків,  пролунало багато теплих  слів вдячності і шани.

Image 

Перейти до вмісту