Новини

В Конотопському районі закладено Алею пам’яті

ImageНа передодні відзначення у Конотопському районі Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в селі В’язове закладено Алею пам'яті.

До проведення акції долучились голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Микола Горбенко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Вербняк,  В’язівський сільський голова Людмила Сіренко, педагоги та учні навчального закладу.

У такий спосіб вшановули пам’ять загиблих під час Другої світової війні і честь наших ветеранів та воїнів Операції об'єднаних сил.

Посадковий матеріал – саджанці горіху надала Сумська дослідна станція садівництва ІС НААН на чолі директора В’ячеслава Фільова.

Дерева символізують життя і мир, тому висаджені деревця з року в рік зберігатимуть світлу пам’ять про тих, хто відстоював нашу незалежність, а алеї стануть живим пам’ятником Героям, які загинули за вільну та незалежну Україну.

Голова районної ради Анатолій Боярчук та голова райдержадміністрації Микола Горбенко подякували усім, хто долучився до цієї акції, а особливо учнівській молоді, які взяли найактивнішу участь у заході.

Image

Image

Image  

Перейти до вмісту