Новини

Конотопський міськрайцентр зайнятості інформує

Image22 березня на базі  ДПТНЗ  "Конотопське   вище   професійне  училище" за сприянням Конотопського міськрайцентру зайнятості відбувся  день відкритих дверей.

Незважаючи  на похмуру дощову погоду до училища завітали близько 150 учнів більшості шкіл міста та району, а саме:Дептівського НВК, Попівського НВК, Тулущанського НВК, Шаповалівської філія Соснівського ОК, Великосамбірського НВК, Бочечківського НВК, Дубов"зівського НВК. Відвідувачам запропонували захопливу професіографічну екскурсію по навчальному закладу та майстерням. Учні також відвідали   гуртожиток  і бібліотеку.

 Школярів ознайомили з усіма професіями, які учні можуть отримати в даному навчальному закладі: помічник машиніста електровоза, тепловоза, електрогазозварник, столяр будівельний, тесляр, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, оператор обробки інформації та програмного забезпечення.  Екскурсія до майстерень була особливою, тому що там учням  влаштували професійні майстер-класи.

 Метою даного заходу було допомогти учням у визначенні своїх інтересів, сприяти  професійному   самовизначенню, спонукати  усвідомленню взаємозв`язків між особистими цілями та професійним вибором майбутніх студентів.

            Також,  учні мали змогу переглянути  виступ агітбригади, учасники якої артистично  в цікавій формі презентувала професії училища.

Зустріч була наповнена не тільки цікавим спілкуванням, а й пригощанням смачною випічкою.

Перейти до вмісту