Новини

Керівники Конотопського району вручили юним спортсменам футбольну форму

Image19 лютого 2019 року у Вирівський НВК завітали  голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської райдержадміністрації Микола Горбенко, директор ДНСП «Вирівське» Олександр Сахно, Вирівський сільський голова Ірина Точиленко, де на урочистій лінійці привітали футбольну команду навчального закладу зі спортивними перемогами.

«Юні спортсмени впевнено змагалися за перемогу, продемонструвавши згуртованість, організованість та взаємопідтримку», – звернувся до учнів голова районної ради Анатолій Боярчук, привітав спортсменів і їх наставників, відзначивши високий рівень підготовки підростаючого покоління.

Футбольна команда встигла заявити про себе на різних змаганнях:

I місце – в першості з міні-футболу у залік 27 районних спортивних ігор школярів;

II місце – в кубку районної ДЮСШ з міні-футболу, присвяченого Олімпійському дню;

I місце – в кубку голови Конотопської райдержадміністрації з футзалу;

I місце – в першості району з настільного тенісу.

Учні 8 класу Нехаєнко М. і Гончаренко В. у складі збірної команди району вибороли I місце в першості області з футзалу в залік 27 обласних спортивних ігор школярів.

Представники влади побажали юним спортсменам високих здобутків та нових перемог на спортивних аренах і вручили кожному гравцеві футбольну форму.

Педагоги і учнівський колектив подякували керівникам району і директору місцевого підприємства за всебічну підтримку масового дитячо-юнацького футболу, сприяння у спортивних змагань на обласному та районному рівнях, забезпечення, модернізацію та зміцнення матеріально-технічної бази.

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту