Новини

Віночок колядок і щирих вітань – на щастя, добро, мир і злагоду всім

ImageВеселими колядками та побажаннями миру, щастя, радості, здоров'я і добра  привітали напередодні Різдва Христового керівників району, працівників районної ради та райдержадміністрації учасники зразкового аматорського фольклорного колективу "Писанка" Великосамбірського СБК (керівник І.М.Нечипуренко).

Такі вітання вже стали традиційними, організував їх відділ культури райдержадміністрації. І мають вони одну особливість – всі побажання, які від щирого серця адресують аматори сцени очільникам району, їх заступникам, керівникам і працівникам структурних підрозділів та всім жителям, як правило, збуваються – в районі панують мир, злагода і порозуміння, активно розвиваються заклади освіти, культури і медицини, щедро родять хліборобські ниви і зростають прирости й надої на фермах, ремонтуються дороги, втілюються в життя різні плани і задуми, спрямовані на розвиток населених пунктів і покращення життя людей. І це не випадково – адже живуть і працюють у районі хороші люди, справжні професіонали, які для розвитку району докладають всі свої вміння і знання.

            Усі, до кого завітали колядники, щиро дякували учасникам художньої самодіяльності за колядки, щирі побажання і подарований хороший настрій.

Image

Image 

Перейти до вмісту