Новини

Вітання голови районної ради А.В.Боярчука до Дня місцевого самоврядування

ImageСьомого грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування. Це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми України, дбають про її розквіт і зростання.

Цей день у своєму роді є професійним святом для кожного з нас, бо в основі самоврядування є народовладдя, бо кожен з нас є учасником суспільного життя свого села, селища, міста, району, області, держави. Без перебільшення, від кожного з нас залежить те, якою стане Україна завтра.

Нам усім потрібно пам’ятати, що довіра громади до органів влади можлива лише тоді, коли влада є відповідальною і ефективною. А авторитет її залежить від реального прагнення виражати і захищати інтереси людей.

Влада здобуває повагу, якщо функціонує заради справедливої і зрозумілої мети, коли вона покращує життя громадян.

Хочу побажати працівникам органів місцевого самоврядування, депутатам рад усіх рівнів, активістам самоврядних органів міцного здоров'я, щастя, добра, творчої сили та нових звершень на ниві зміцнення української державності!

Нехай День місцевого самоврядування додасть натхнення і наполегливості у справі подальшого розвитку Конотопського району, зміцнення авторитету України в європейській спільності! Я щиро вірю, що майбутнє України за сильними громадами, існування яких можливе лише за умови відповідальних і професійних органів місцевого самоврядування.


Перейти до вмісту