Новини

У Конотопському районі урочисто відкрили відремонтовані ФАПи

Image6 грудня 2018 року в Конотопському районі у селах Тулушка і Чорноплатове урочисто відкрили відремонтовані фельдшерсько-акушерські пункти.

На урочистий захід завітали голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Микола Горбенко, головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради Анатолій Маняк, депутати районної ради, сільські голови, місцеві жителі, ЗМІ.

«Районна влада приділяє велику увагу розвитку системи охорони здоров'я, при цьому особливий акцент робимо на матеріально-технічну базу сільської медицини. У селах переважно проживають люди похилого віку, котрі потребують особливої уваги і турботи. Відкриття оновлених ФАПів – це дійсно велике свято, як для сільських жителів, так і для медиків. Тут створені належні умови і є відповідне наповнення, яке сьогодні забезпечить якісне обслуговування населення, аби люди могли на місці отримати медичні послуги не витрачаючи час та кошти на дорогу до райцентру”, – зазначив голова районної ради Анатолій Боярчук.

В ході ремонтних робіт у фельдшерсько-акушерських пунктах зроблено сучасний ремонт приміщень, проведено реконструкцію системи опалення. Крім цього у Чорноплатівському ФАПі реконструйовано фасад будівлі, замінено покрівлю, підлогу, підведено водопостачання.

Проведено також благоустрій прилеглих територій, а біля сходів змайстрували пандуси, що робить заклади доступними для людей з вадами опорно-рухового апарату. Тепер медичні заклади в сільській місцевості отримали нове обличчя.

Безмежну вдячність від Попівської і Присеймівської громад всім причетним до облаштування медичних установ висловлювали місцеві жителі.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту