Новини

Відбулася 27 сесія Конотопської районної ради

Image19 жовтня 2018 року під головуванням голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука відбулася 27 сесія районної ради сьомого скликання.

На розгляд сесії внесено 19 питань порядку денного, які були попередньо розглянуті на засіданнях  постійних комісій та на засіданні президії районної ради.

В роботі пленарного засідання взяли участь голова та заступник голови райдержадміністрації, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, представники  контролюючих органів, сільські голови, представники ЗМІ.

Депутати затвердили звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району та виконання районного бюджету за 9 місяців 2018 року. Призначили директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Конотопської районної ради Сумської області. Прийняли програму сталого розвитку туризму в Конотопському районі на 2018-2020 роки.

Розглянули та затвердили ряд районних програм у новій редакції: «Правопорядок на 2016-2020 роки», «Соціального захисту окремих категорій населення на 2018 рік», «Призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на 2018 рік», «Здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування  на 2018 рік», «Освіта Конотопщини у 2016-2018 роках». Також в новій редакції затвердили статут комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Конотопської районної ради Сумської області та фінансовий план на 2018 рік Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради.

Депутатським корпусом прийнято рішення про забезпечення придбання ультразвукової діагностичної установки.

В ході пленарного засідання внесли необхідні зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку та районного бюджету Конотопського району на  2018 рік, прийняли рішення з земельних та інших питань.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту