Новини

Відбулися засідання постійних комісій районної ради

ImageВ ході підготовки до чергової 27 сесії районної ради 17 жовтня 2018 року відбулися засідання постійних комісій.

На засіданні постійної комісії мандатної, з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, охорони  громадського порядку, захисту прав і законних інтересів громадян та антикорупційної політики депутати погодили призначення директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Конотопської районної ради Сумської області. Схвалили викладення у новій редакції районної комплексної програми «Правопорядок на 2016-2020 роки».

Постійною комісією з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту розглянуто ряд проектів районних програм у новій редакції: «Соціального захисту окремих категорій населення на 2018 рік», «Призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на 2018 рік», «Здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування  на 2018 рік», «Освіта Конотопщини у 2016-2018 роках». В порядку контролю депутати заслухали хід виконання  районної комплексної програми «Освіта Конотопщини у 2016-2018 роках», «Районної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2018 рік». Погодили проект програми сталого розвитку туризму в Конотопському районі на 2018-2020 роки, а також Статут комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Конотопської районної ради Сумської області в новій редакції.

Постійна комісія з питань землекористування, агропромислового комплексу, малого підприємництва, архітектури, екології, будівництва, транспорту та зв’язку розглянула та погодила для затвердження технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок земель сільськогосподарського призначення, розташованих за межами населених пунктів на території Конотопського району Сумської області.

Постійні комісії по кожному питанню прийняли відповідні рішення. 

Image

Image


Перейти до вмісту