Новини

Святкування Дня працівників освіти

Image4 жовтня 2018 року голова районної ради Анатолій Боярчук та голова районної державної адміністрації Микола Горбенко привітали працівників освітянської галузі району з професійним святом – Днем працівників освіти.

«Висловлюю вдячність за вашу невтомну працю, великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. Ваші серця завжди наповнені співчуттям і добротою. Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Бажаю Вам, дорогі вчителі, відчуття повноти і неповторності життя, міцного здоров’я, миру, невичерпних творчих сил, натхнення та щастя» – зазначив у своєму вітанні голова районної ради Анатолій Боярчук.

            Районний захід, а також урочиста церемонія нагородження Почесною відзнакою «Веста» кращих працівників освіти відбулися в ошатному залі районного будинку культури, що в с.Попівка.  

Почесна відзнака „Веста”, що означає „найяскравіша зірка” започаткована в Конотопському районі у 2011 році за ініціативи  районної ради та районної державної адміністрації, якою нагороджують найяскравіших і найталановитіших педагогів Конотопського району до Дня працівників освіти.

Не забули вшанувати на святі і тих людей, які віддали учительській професії більшу частину свого життя і вже на заслуженому відпочинку.

Неабиякої урочистості святу додали яскраві та барвисті виступи творчих колективів району.

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту