Новини

Юрівка відсвяткувала день визволення села

Image Кожне село має свою давню історію. Не виключенням є й наші. Історія їх багата й цікава. Саме тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

             11 вересня громада села Юрівка відсвяткувала день визволення свого рідного села від нацистських окупантів.

Урочистості розпочалися в місцевому будинку культури з вшанування пам’яті загиблих воїнів-захисників та покладанням кошиків з квітами до меморіалу Слави. Вшанували тих, хто не повернувся з Другої світової війни, згадали й героїв сьогодення, які зі зброєю в руках захищають кордони нашої держави. Подякували ветеранам та учасникам АТО, які є свідками війни, прикладом мужності та героїзму для молодого покоління, зразком життєвої стійкості, сили духу і любові до рідної землі.

            Розділити радість свята з юрівцями до села завітали голова районної ради Анатолій Боярчук та голова райдержадміністрації Микола Горбенко. Керівники району сердечно привітали присутніх та подякували тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, побажали селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.          

            Також присутніх привітав сільський голова Сергій Галян та директор  ТОВ «Юрівка» Володимир Савченко.

            Чудовий настрій присутнім піснями, танцями подарували учасники художньої самодіяльності будинку культури. Діти мали можливість порозважатися на атракціонах та поласувати «солодкою ватою», дорослих же частували смачною кашею з польової кухні.

Image 

Image

Image 

 Image

Перейти до вмісту