Новини

Урочисто піднято Державний Прапор України

Image23 серпня 2018 року біля пам’ятного знаку загиблим воїнам на Площі Козацької Слави в с.Шаповалівка відбулися районні заходи до Дня Державного Прапора України.

 В заході взяли участь голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Микола Горбенко, депутати районної ради, військовослужбовці, патріотична громадськість, діти, жителі району.

Під звуки Державного Гімну урочисто піднято Державний Прапор України.

Цей день є доброю нагодою для громадян України перейнятися національним духом, об’єднатись навколо нашого  символу – Державного Прапора України. Сьогодні як ніколи від кожного з нас залежить становлення та розбудова нашої держави. Благородні синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та працелюбність українців. Сьогодні державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та  гордістю за свій народ.

 Учасники заходу також відвідали могилу загиблого в АТО воїна Віталія Парфененка. Присутні поклали квіти та хвилиною мовчання вшанували пам’ять героя, що віддав своє життя заради світлого майбутнього рідної України.

 Image

 

Image 

 

Image 

 

Image 

Перейти до вмісту