Новини

Керівники Конотопського району привітали правоохоронців з професійним святом

Image4 липня в Україні відзначається День Національної поліції України. Це одне з нових офіційних державних і професійних свят України.

Ця дата вибрана не випадково. Адже саме в цей день, в 2015-му році, Президентом України був підписаний новий Закон України «Про Національну поліцію», який раніше був затверджений у Верховній Раді України. З цієї нагоди для правоохоронців Конотопщини проведено урочистий захід.

З професійним святом працівників Конотопського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Сумській області на чолі з начальником Богданом Войцеховським, а також ветеранів правоохоронних органів привітали голова районної ради Анатолій Боярчук, голова районної державної адміністрації Микола Горбенко, помічник народного депутата України Ігоря Молотка Тетяна Сизон.

«Шановні працівники Національної поліції! Україна – держава, в якій повага до думки та запитам суспільства, є одним з фундаментальних пріоритетів. Нова Національна поліція  стійка в нетерпимості до процесів корупції, прозора, справедлива, ефективна і відкрита для українського суспільства. Водночас професія, яку ви обрали складна, відповідальна, подекуди, небезпечна. Усі ви, без сумніву, мужні, сильні та самовіддані, – звернувся до винуватців урочистостей голова районної ради Анатолій Боярчук.  Від депутатського корпусу районної ради, усіх жителів Конотопського району та від себе особисто висловлюю вам щиру подяку за вашу невтомну працю, високий професіоналізм, відданість обраній справі. Бажаю вам, вашим рідним міцного здоров’я, оптимізму, стійкості та успіхів у службі!».

Кращі працівники Конотопського ВП ГУНП України в Сумській області за сумлінну службу, високий професіоналізм, вагомі особисті досягнення у виконанні службових обов’язків та з нагоди Дня Національної поліції України нагороджені грамотами голови районної ради і голови райдержадміністрації.

Святковий настрій усім учасникам урочистостей подарували аматори сцени, котрі підготували святковий концерт.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту