Новини

В Конотопському районі за сприяння народного депутата України Ігоря Молотка ремонтують дороги

Image25 травня 2018 року перебуваючи з робочім візитом в Конотопському районі народний депутат України Ігор Молоток спільно з головою Конотопської районної ради Анатолієм Боярчуком, депутатом районної ради Сергієм Черевком завітали в філію ДП Конотопський райавтодор, де зустрілись з керівником підприємства Володимиром Синицею.

В ході зустрічі обговорили питання ремонту ділянки дороги, що проходить по вул.Вирівська до селища Заводське, повз підприємство «Мотордеталь», яке є бюджетоутворюючим підприємством та тісно співпрацює з європейськими партнерами. Дана дорожна артерія примикає до автошляху Батуринського напрямку, тому вона має стати візитівкою Конотопського краю.

Голова районної ради  Анатолій Боярчук відзначив, що реагуючи на звернення сільських жителів, за підтримки народного депутата України Ігоря Молотка, на ремонти доріг державного значення, на експлуатаційне утримання автошляхів з держбюджету виділяються кошти і проводиться значна робота.

В цьому році виконано ремонтні роботи доріг в селах Таранське та Сарнавщина Вирівської сільської ради. Роботи виконує філія ДП Конотопський райавтодор. Задіяно сучасну техніку, якісні матеріали, працюють кращі спеціалісти.

– Дороги мають бути в належному стані, бо від якості інфраструктури напряму залежить якість життя населення – це і розвиток громад, і доступ громадян до шкіл, лікарень і адмінпослуг і тільки спільними зусиллями можливо розв’язувати нагальні питання розвитку територій, поліпшувати стан доріг місцевого значення, – зазначив народний депутат України Ігор Молоток.

«Я хочу подякувати керівникам Конотопського району, в тому числі депутатському корпусу, за те, що саме тут я бачу зразок тісної співпраці, – зазначив нардеп. – Наша основна мета у всіх одна – розвивати райони, розвивати новостворені об’єднані територіальні громади, без політиканства робити свою справу, яка визнається і на рівні держави».

Image 

 

Перейти до вмісту