25 сесія 7 скликання (18.05.2018)

Про передачу робочих проектів Дубов’язівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини

                                                                  Image                                                     

КОНОТОПСЬКА  РАЙОННА  РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ П'ЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

18.05.2018

Про  передачу робочих проектів

Дубов’язівської амбулаторії загальної

практики – сімейної медицини

Центру первинної медико-санітарної

допомоги Конотопського району

 

         Розглянувши клопотання Дубов’язівської селищної ради про передачу робочих проектів Дубов’язівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селища Конотопського району у комунальну власність Дубов’язівської селищної ради, враховуючи згоду сільських рад щодо передачі із спільної власності територіальних громад сіл, селища Конотопського району та згоду Дубов’язівської селищної ради щодо прийняття в комунальну власність вищевказаного майна, керуючись Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна  рада вирішила:

1. Передати у комунальну  власність Дубов’язівської селищної ради робочі проекти:

– «Капітальний ремонт внутрішніх приміщень та часткова заміна вікон на енергозберігаючі в будівлі Дубов’язівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району, що знаходиться за адресою: Конотопський район, смт. Дубов’язівка, вул. Кооперативна 9.»

– «Реконструкція покрівлі та влаштування теплих туалетів в будівлі Дубов’язівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району, що знаходиться за адресою Конотопський район, смт. Дубов’язівка, вул. Кооперативна 9.»

2.Здійснити акт прийому-передачі робочих проектів до комунальної власності Дубов’язівської селищної ради згідно вимог чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту, а організацію виконання на Центр первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району.  

   

 Голова районної ради                                                       А.В.Боярчук

 

Маняк  6 56 70

Надіслати: до протоколу –  1, постійній комісії районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту – 1, РДА – 1, Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району -1, Дубов’зівській селищній раді – 1, фінансовому управлінню РДА-1.

Перейти до вмісту