Новини

В Конотопському районі відбулось засідання круглого столу

Image17 травня 2018 року на базі Конотопської районної ради  громадською організацією «Професійна Ліга соціальних працівників Сумщини» проведено засідання круглого столу для представників територіальних громад з метою обґрунтування необхідності організації інформаційних кампаній у територіальних громадах з питань протидії торгівлі людьми.

Участь у заході взяли керівництво районної ради, представники ОТГ, керівники і спеціалісти управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Даний проект має на меті сприяти гідному і безперешкодному доступу жителів усіх територіальних громад Сумської області, які постраждали від торгівлі людьми до допомоги і захисту, а також до послуг із попередження торгівлі людьми, що гарантовані їм законодавством та міжнародними зобов’язаннями України у сфері протидії торгівлі людьми.

Голова громадської організації «Професійна ліга соціальних працівників Сумщини» Едуард Глоба разом зі своїм заступником Володимиром Дементовим ознайомили учасників семінару зі статистикою, законодавчими актами, що визначають поняття торгівлі людьми та гарантують надання допомоги таким особам, поговорили про ідентифікацію осіб, що потрапили до ситуації торгівлі людьми та про механізми взаємодії суб’єктів, тощо. Співрозмовники переглянули інформаційні буклети та провели анкетування.

Image

Image 

Перейти до вмісту