Новини

Відбулися заходи до Дня матері

Image День матері – одне з найбільш зворушливих свят, адже кожен із нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

            З метою виховання в дітях прекрасних і благородних почуттів поваги до матерів, до материнства взагалі, привернення уваги громадськості до української родини  в закладах загальної середньої освіти  району 10-11 травня 2018 року проведено ряд заходів, присвячених Дню матері.

            Так, учні та педагоги Землянського НВК влаштували у закладі студію ручної роботи «Подарунок для мами» та виставку дитячих творчих робіт «Ти всіх святих святіша, ненько!», куди запросили матерів дітей.

            У Великосамбірському НВК дорогих кожному серцю людей вшановували на святі  «Мамо рідна, хай святиться ім’я твоє».

            Урочистий захід «Матінко моя єдина, ти для мене – цілий світ», конкурси фотографії «Моя мама найкраща» та листівок для мами, майстер-клас «Страва моєї мами» організували та провели для мам Чорноплатівського НВК.

            Педагогічний та учнівський колективи Гружчанського НВК запросили на свято «Матусенько, голубонько, благословенна тричі будь!» матерів дітей школи.

У Соснівському НВК провели  засідання «круглого столу» «Берегиня роду» та обговорили питання щодо місця матері у нашому суспільстві та в родині.

Педагоги Тулущанського НВК підготували для учнів закладу та їх матерів виховну годину «Найласкавіші руки у світі» та провели родинне свято «Як сонце, сяє над віками, матусю, образ Твій святий».

У Вирівському НВК проведено конкурс дитячих малюнків «Моя мама найкраща» та флеш-моб «День матері», у Малосамбірському НВК – виховну годину на тему «Мати – символ добра на землі» за участю батьківської та сільської  громадськості,  депутатів сільської ради,  у Попівському НВК І-ІІІ ст. – тематичну виставку «Родина, родинне виховання», поетичну годину для гуртківців «Від родини йде життя людини», конкурс малюнка «Моя мама найкраща», «Я і моя мама», фотовиставка на тему: «Миттєвості сімейного щастя» та ін.

Окрім того, у кожному закладі освіти Конотопщини була проведена  акція «Привітай матусю».

Image 

Image 

Перейти до вмісту