Новини

В Конотопському районі за сприяння народного депутата України Ігоря Молотка ремонтують дороги

Image25 квітня 2018 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук та помічник народного депутата України Ігоря Молотка Тетяна Сизон побували на місці виконання  ремонтних робіт ділянок доріг протяжністю 560 та 430 метрів в селах Таранське та Сарнавщина Вирівської сільської ради.

Жителі зазначених населених пунктів звернулись до народного депутата та районної влади за допомогою у вирішенні цього питання, було проведено обстеження цих ділянок спільно з народним депутатом та прийнято рішення зробити капітальний ремонт цих відрізків доріг.

Наразі у Сарнавщині ведеться фрезування старого покриття, його ущільнення та облаштування вирівнюючого шару. У Таранському ремонтується одна смуга дорожнього полотна, друга – відкрита для проїзду автотранспорту. Роботи виконує філія ДП Конотопський райавтодор. Задіяно сучасну техніку, якісні матеріали, працюють кращі спеціалісти.

– Дороги мають бути в належному стані, бо від якості інфраструктури напряму залежить якість життя населення – це і розвиток громад, і доступ громадян до шкіл, лікарень і адмінпослуг і тільки спільними можливо розв’язувати нагальні питання розвитку територій, поліпшувати стан доріг місцевого значення, які розташовані на відповідних територіях Конотопського району, – зазначив голова районної ради Анатолій Боярчук. 

Саме завдяки налагодженій тісній співпраці з народним депутатом, його підтримці, на ремонти доріг державного значення, на експлуатаційне утримання автошляхів з держбюджету виділяються кошти і проводиться значна робота.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту