Новини

Талановиті діти – гордість Конотопщини

Image16 березня 2018 року в Конотопському районі відбулась урочиста церемонія вшанування обдарованих учнів.

Переможців турнірів, конкурсів, призерів предметних олімпіад, які гідно представляли наш район, відзначили у великій залі Конотопської районної державної адміністрації.

Участь у заході взяли керівництво Конотопського району, депутати районної ради, педагоги, директори навчальних закладів, учні та їх батьки, гості, місцеві ЗМІ.

З вітальним словом звернувся до талановитих дітей голова районної ради Анатолій Боярчук. «Ми раді вітати Вас тут у приміщенні райдержадміністрації, де вирішуються питання розвитку району та приймаються важливі рішення. Сьогодні Ви прийшли сюди як переможці. Ви є прикладом наслідування для однолітків та гордістю батьків, педагогів і усього району. Хочемо побажати, щоб таких успіхів і перемог у вашому житті було якомога більше, щоб ви завжди досягали усього, чого прагнете, а влада  району вам у цьому допомагатиме», – зазначив посадовець.

Сертифікати на отримання стипендії голови Конотопської районної державної адміністрації у 2018 році було вручено обдарованим учням Конотопщини. Дипломами за особливі успіхи у навчанні були нагороджені і інші талановиті особистості. Грамотами голів Конотопської районної ради та Конотопської районної державної адміністрації були нагороджені педагоги-наставники, подяками – батьки учнів, дипломами за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти Конотопщини, активну участь у  організації інтелектуальної і творчої діяльності обдарованої молоді – керівники навчальних закладів.

Урочистий захід супроводжувався слайд-презентацією та яскравою концертною програмою.

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту