Новини

Конотопське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України інформує

ImageЗ 01 січня 2018 року збільшено розмір щомісячних страхових виплат для потерпілих від нещасного випадку  на виробництві      

Конотопське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області інформує, що потерпілі від нещасного випадку на виробництві або внаслідок професійного захворювання, які стоять на обліку у відділенні з 1 січня 2018 року отримують підвищену щомісячну страхову виплату у зв’язку з проведеним перерахунком.

           Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1053 «Про перерахування розміру страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та членам їх сімей» передбачено проведення перерахунку страхових виплат з 1 січня 2018 року. Так із 360 потерпілих, які отримують щомісячні страхові виплати за рахунок коштів Фонду, перерахунок проведено 314 особам, які мали на це право, на суму 156,7 тис. грн.

Відділення піклується і про потерпілих, які внутрішньо переміщені з територій проведення АТО. На 01.01.2018  на обліку в відділенні знаходилась 51 особа, право на перерахунок мали 44 потерпілих, яким і проведений перерахунок на суму 19,1 тис. грн.

Також у відділенні  обліковуються особи, які отримують щомісячні страхові виплати в разі втрати годувальника. Таких осіб 34, із них  право на перерахунок мали 24  на суму 10,8 тис. грн.

Перейти до вмісту