Новини

Помічник народного депутата України Миколи Лаврика відвідала навчальні заклади Конотопського району

ImageРезультати щорічних конкурсів і олімпіад з навчальних дисциплін свідчать про те, що в навчальних закладах Конотопського району навчається немало талановитої, здібної молоді.

Але щоб дітвора зі шкіл району могла гідно конкурувати зі своїми міськими ровесниками при вступі до різних навчальних закладів, складанні ЗНО, працевлаштуванні, вона має навчатись в сучасних умовах. Тож питання забезпечення належних умов для здобуття сучасної освіти дітьми в навчальних закладах сільської місцевості є одним з першочергових в роботі керівників Конотопського району, а також депутатів всіх рівнів, сільських голів, директорів освітянських закладів.

            При підтримці народного депутата України Миколи Лаврика наприкінці минулого року на розвиток і вдосконалення матеріально-технічної бази освітянських закладів, що працюють на території його виборчого округу з державного бюджету було виділено 1 млн. 726 тисяч гривень. Для Попівського, Великосамбірського, Дубов’язівського, Шевченківського, Лебедівського, Курилівського закладів освіти відповідно до замовлень придбали меблі, мультимедійні установки, обладнання для навчальних кабінетів, музичні інструменти, музичну апаратуру тощо.

            А нещодавно помічник народного депутата України Миколи Лаврика Ірина  Колодна спільно з заступником голови Конотопської районної ради Іриною Володимирівною Клігуновою побували на виборчому окрузі народного депутата і оглянули освітянські об’єкти, для яких було придбано відповідне обладнання.

            Перебуваючи в Лебедівському освітянському закладі, помічник народного депутата України пересвідчилась, що за виділені при сприянні Миколи Лаврика кошти з державного бюджету тут придбано і встановлено дитячий майданчик, дві мультимедійні установки і мультимедійну дошку. Для дітвори з Курилівського освітянського закладу, де також побувала посадовець, придбано дитячий майданчик. І освітяни, і діти щиро дякували народному депутату України Миколі Лаврику і районному керівництву за проявлену до них турботу.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту