23 сесія 7 скликання (03.01.2018)

Про надання дозволу на передачу в оренду системи ультразвукової діагностичної E-CUBE 7 в комплекті

                                                                  Image                                                     

       КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

 ДВАДЦЯТЬ ТРЕТЯ СЕСІЯ

  РІШЕННЯ

Конотоп

 03.01.2018

Про надання дозволу на передачу в оренду системи

ультразвукової діагностичної ECUBE 7 в комплекті

з опціями, датчиками, блоком безперебійного

живлення та принтером

 

           З метою забезпечення медичними послугами населення Конотопського району закладами охорони здоров’я на вторинному рівні та для своєчасного виявлення патології на ранніх стадіях, діагностики вроджених вад розвитку, на підставі рішення Конотопської районної ради сьомого скликання від 30.03.2016 «Про використання майна спільної власності територіальних  громад сіл, селища Конотопського району», керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила: 

        1. Надати дозвіл Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району передати в оренду систему ультразвукову діагностичну ECUBE 7 в комплекті з опціями, датчиками, блоком безперебійного живлення та принтером загальною вартістю 1750000 (один мільйон сімсот п’ятдесят тисяч) гривень комунальному закладу «Конотопська центральна  районна лікарня ім. академіка Михайла Давидова» з 04.01.2018 терміном на 2 роки з орендною платою 1 гривня у рік.

          2. Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району укласти договір оренди з комунальним закладом «Конотопська центральна районна лікарня ім. академіка Михайла Давидова».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики, а організацію виконання на Центр первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району.   

 

Голова районної ради                                                        А.В.Боярчук

 

Маняк 6 56 70

Надіслати: до протоколу-1, постійній комісії районної ради з питань планування бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики – 1, Конотопській РДА -1, Центру ПМСД Конотопського району –1, КЗ «Конотопська центральна  районна лікарня ім. академіка Михайла Давидова»  -1.

Перейти до вмісту