Новини

В Конотопському районі відбувся благодійний концерт

ImageЩорічно в першу неділю грудня світова спільнота  відзначає День людей з особливими потребами. Цей день нагадує, що серед нас живуть люди з обмеженими можливостями, які потребують особливої уваги і яким ми повинні допомогти бути  рівними між здорових співгромадян.

У рамках цієї дати 1 грудня 2017 року в Конотопському районі відбувся благодійний концерт.

Благодійний захід проведено за сприяння голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука і голови Конотопської районної державної адміністрації Миколи Горбенка, які разом з районними депутатами, працівниками районної ради і структурних підрозділів райдержадміністрації, селищним і сільськими головами, керівниками підприємств і установ району, меценатів та всіх небайдужих людей долучились до  збору коштів.

Учасники художньої самодіяльності Конотопського району  підготували яскраву концертну програму. Весь зал уважно слухав і аплодував кожному виконавцю, кожному колективу, який виходив на сцену й виконував зворушливі музичні композиції.

Під завершення концерту, лічильна комісія оголосила суму коштів які було зібрано у скриньку. А це, не багато ні мало – 14500 гривень. Зібрані у рамках акції кошти спрямовані на лікування хворих жителів Конотопського району.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту