Новини

Футбольне міні-поле з штучним покриттям з’явилось у ДПТНЗ «КПАЛ»

ImageАграрний ліцей перегорнув ще одну сторінку своєї історії. Навчальний заклад готує фахівців робітничих професій, з’являються нові напрями діяльності, покращується матеріально-технічна база, завдячуючи плідній роботі педагогів на чолі з директором Андрієм Водоп’яновим, глибокому розумінню та всебічній підтримці голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука, голови Конотопської районної державної адміністрації Миколи Горбенка.

Разом з районним керівництвом, активно втілили ініціативу з покращення спортивної інфраструктури ліцею депутат Сумської обласної ради Іван Романюк, депутати районної ради Олександр Луговий і Сергій Черевко, громадський діяч Анатолій Івлієв та інші.

Завдяки фінансовій підтримці з районного бюджету, спонсорської допомоги з’являється можливість реалізувати багато чудових та необхідних в районі проектів. Зокрема, поле для міні-футболу зі штучним покриттям, на урочисте відкриття якого  22 листопада 2017 року в ДПТНЗ "Конотопський професійний аграрний ліцей" і зібралися представники влади, запрошені, педагогічний колектив, учнівська молодь, спортсмени, місцеві ЗМІ.

Гості свята голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Микола Горбенко, районні депутати Олександр Луговий, Сергій Черевко, Микола Клінушин, Вирівській сільський голова Ірина Точиленко, привітали всіх прихильників футболу з знаковою подією.

У своєму вітальному слові голова районної ради Анатолій Боярчук відзначив: «Конотопський професійний аграрний ліцей дав путівку в життя тисячам юних жителів Конотопського району, заклад, де вчать вирощувати хліб і плекати сади, доглядати і керувати сільськогосподарською технікою, виховують закоханих у роботу на землі трудівників – продовжувачів давніх хліборобських традицій. Спортсменів ми маємо виховувати з дитинства. Й, власне, сьогоднішнім заходом ми закладаємо ще одну цеглину до фундаменту великого футбольного майбутнього Конотопського району. Як керівник району я зацікавлений у тому, щоб в сільській місцевості було якомога більше можливостей для спортивного дозвілля дітей і дорослих. Сьогодні майбутні спортсмени вже зможуть тренуватися і грати на цьому полі, а згодом прославляти наш край та Україну».

Перша гра турніру з міні-футболу відбулася на новому полі з штучним покриттям  одразу ж після відкриття.

Футбольним командам за традицією, почесні гості свята вручили грамоти  і футбольні м’ячі.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту