Новини

Відбулася 20 сесія Конотопської районної ради

Image22 листопада 2017 року під головуванням очільника районної ради Анатолія Боярчука відбулася двадцята сесія Конотопської районної ради сьомого скликання.

В роботі пленарного засідання взяли участь голова та заступники голови райдержадміністрації, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, представники правоохоронних та контролюючих органів, селищний та сільські голови, представники ЗМІ.

У сесійній залі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого під час бойових дій на Сході держави земляка, старшого лейтенанта Ничвидюка Валентина Миколайовича, військовослужбовця 15 окремого мотопіхотного батальйону "Суми" 58-ї бригади Збройних сил України.  

У зв’язку зі  складенням повноважень депутата Конотопської районної ради сьомого скликання Андрія Юрченка та обранням його депутатом Дубов’язівської селищної ради, голова районної ради Анатолій Боярчук представив наступного за черговістю обраного депутата районної ради Петра Кривошея вручивши йому посвідчення депутата.   

Великого значення районна рада надає питанням освітянської і медичної галузей та соціальної сфери. На сесії депутати прийняли рішення щодо прийняття та передачі ряду трансфертів по цих галузях.

Затвердили районні програми «Забезпечення хворих на цукровий діабет препаратами інсуліну на 2017 рік» та «Почесний громадянин Конотопського району» на 2018-2020 роки. Окремі районні програми затвердили в новій редакції, прийняли рішення з земельних питань.

Внесли необхідні зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку та районного бюджету Конотопського району на  2017 рік.

Попередній розгляд та обговорення матеріалів сесії було проведено на  засіданні профільних комісій  районної ради, під час якого депутати отримали інформацію з питань порядку денного, які були погоджені на засіданні президії районної ради.

Image

Image 

 

Перейти до вмісту