Новини

Привітали працівників соціальної сфери Конотопського району

Image3 листопада 2017 року в адмінбудинку Конотопської районної державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери.

Тих, хто завжди готовий прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегкий життєвий період, напередодні професійного свята  привітали голова районної ради Анатолій Боярчук і голова районної державної адміністрації Микола Горбенко.

Керівники району висловили всім працівникам галузі вдячність за нелегку роботу  і побажали  міцного здоров’я, щастя, домашнього затишку і тепла, нових здобутків та подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення Конотопського району.

«Ваша праця завжди була і залишається однією з найблагородніших в світі. Прагнення допомогти кожному в непростих життєвих ситуаціях є вашою характерною професійною рисою. Властиві вам якості – самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі винагороджуються вдячністю й повагою людей, яким ви несете тепло, сприяєте у вирішенні життєвих труднощів, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні.»,- зазначив у своєму вітанні голова районної ради Анатолій Боярчук.

Кращих  працівників соціальної сфери району було відзначено подяками Народного депутата України Андрія Деркача, спільними грамотами голови районної ради та голови райдержадміністрації і квітами.

В ході заходу гості та учасники свята  прослухали гарний концерт за участю учасників художньої самодіяльності Конотопського району, в якому свої таланти демонстрували діти та аматорські колективи.

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту