Новини

Відбувся районний захід «Сила нескорених» до Дня захисника України

Image12 жовтня 2017 року в приміщенні Конотопської райдержадміністрації    відбувся районний захід «Сила нескорених», присвячений Дню захисника України, за участю районного керівництва, працівників районної ради і райдержадміністрації, громадськості, військовослужбовців, учасників АТО, учнівської молоді.  

Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук. Тому з нагоди свята всіх українських військовослужбовців, які заслужили повагу і шану, на урочистому заході привітали голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Микола Горбенко, висловили їм найщиріші слова вдячності, побажали всім миру, злагоди та глибокої віри у гідне майбутнє Вітчизни, закликали всіх сприяти подальшій розбудові держави Україна, формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство.

У ході концерту були згадані імена героїв-земляків. Пам’ять загиблих військовослужбовців вшанували хвилиною мовчання.

Відважних захисників України піснями та яскравою, насиченою, змістовною палітрою номерів вітали аматори сцени Конотопського району. Глядачі мали можливість насолодитися національно-патріотичною енергетикою від почутих пісень, віршів, танців, тож сприймали кожний концертний номер гучними бурхливими оплесками.

«Слава Україні! Героям слава!» – це ті невмирущі слова, які під час концерту скандували глядачі. Людей переповнювали почуття вдячності до військових за їх мужність, за любов до рідної землі, за те, що вони нас захищають, почуття поваги до їх подвигу, почуття гордості за Україну.

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту