19 сесія 7 скликання (11.10.2017)

Про викладення районної комплексної програми «Освіта Конотопщини…

                                                                  Image                                                     

       КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

  ДЕВ'ЯТНАДЦЯТА СЕСІЯ

 РІШЕННЯ

Конотоп

 

 11.10.2017

Про викладення районної комплексної

програми «Освіта Конотопщини  у

2016-2018 роках» у новій редакції

 

              З метою забезпечення інноваційного розвитку освіти, створення умов для поетапного переходу до нового рівня освіти, розглянувши подану відділом освіти Конотопської районної державної адміністрації районну комплексну програму «Освіта Конотопщини  у 2016-2018 роках» у новій редакції, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила:

1.Затвердити районну комплексну програму «Освіта Конотопщини у 2016-2018 роках» у новій редакції (додається).

2. Визначити головним розпорядником коштів та відповідальним виконавцем  відділ освіти Конотопської районної державної адміністрації.

3. Рішення районної ради від 02.08.2017 «Про викладення районної комплексної програми «Освіта Конотопщини у 2016-2018 роках у новій редакції» визнати таким, що втратило чинність.

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту, а організацію виконання на відділ освіти Конотопської районної державної адміністрації.

 

Голова  районної ради                                                          А.В.Боярчук

 

Бохан 6 64 43   

Надіслано: до протоколу -1, постійній комісії з питань молоді, освіти,культури, охорони здоров'я та соціального захисту-1, РДА-1, фінуправлінню РДА-І, відділу економічного розвитку та торгівлі РДА-1, відділу освіти РДА -1

 

                                                                      Додаток

                                            до рішення районної ради

                                         сьомого скликання від 11.10.2017                     

 

Районна комплексна програма

"Освіта Конотопщини у 2016-2018 роках у  новій редакції»

(далі – Програма)

 

  1. Паспорт

 

1                     

Ініціатор розроблення Програми

Відділ освіти Конотопської районної  державної  адміністрації

 

2

Дата, номер і назва розпорядчого документа органу виконавчої влади про розроблення Програми

 Розпорядження голови Конотопської районної  державної адміністрації від 11.12.2015 № 297-ОД «Про розроблення проекту районної комплексної програми «Освіта Конотопщини на 2016-2018 роки», від  04.10.2017 № 288-ОД «Про схвалення проекту районної комплексної програми «Освіта Конотопщини у 2016-2018 роках» у новій редакції

3

Розробник Програми

Відділ освіти  Конотопської районної  державної  адміністрації

4

Співрозробники Програми

Навчально-виховні комплекси «загальноосвітня школа – дошкільний навчальний заклад», селищна та сільські ради

5

Відповідальний виконавець Програми

Відділ освіти Конотопської районної  державної  адміністрації

6

Учасники Програми

Відділ освіти Конотопської районної  державної  адміністрації, навчально-виховні комплекси району, селищна та сільські ради

7

Термін реалізації Програми

2016 – 2018 роки

8

Перелік місцевих бюд- жетів, що беруть участь у виконанні Програми

Державний, обласний, районний,селищний, сільські

9

Загальний обсяг фінан- сових ресурсів, необхід них для реалізації Про- грами, усього, у тому числі

16579326,25

9.1.

Кошти районного бюджету, у тому числі:

 

 

16199326,25

 

2

                                                                                      Продовження таблиці

 

1

2

3

 

за рахунок субвенції з державного бюджету (освітня субвенція  з державного бюджету місцевим бюджетам)

589711,80 гривень

 

за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій

1756300,00 гривень

 

за рахунок залишку коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що утворився на початок бюджетного періоду, в тому числі за рахунок субвенції  з обласного бюджету

427032,50 гривень

 

за рахунок іншої субвенції  з обласного бюджету (на виконання депутатських повноважень депутатів Сумської обласної ради)

152750,00 гривень

 

за рахунок субвенцій із селищного та сільських бюджетів

1719332,95 гривень

9.2.

Кошти інших джерел

380000,00 гривень

 

Вступ

Освіта – одна з найбільш масштабних і фундаментальних складових держави. Освітній простір Конотопщини забезпечує потреби  підростаючого  покоління в навчанні, вихованні. Головним напрямом його удосконалення є досягнення практичних результатів щодо доступності, зростання ефективності, підвищення якості освіти.

Виважена та гнучка районна освітня політика може успішно реалізуватися через програму розвитку освіти, що своєю спрямованістю й змістом відповідає районним економічним, соціокультурним умовам і перспективам їх розвитку.

Метою забезпечення рівного доступу до якісної освіти для кожної дитини є охоплення дошкільною освітою населення, що потребує збільшення кількості груп в навчально-виховних комплексах.

Розвиток шкільної системи освіти вимагає постійного оновлення технологій  та їх прискореного впровадження для швидкої адаптації до суспільно-політичних, економічних і технологічних змін у світовому просторі.

В умовах розвитку високотехнологічного інформаційного суспільства виникає необхідність підвищення якості та пріоритетності природничо-математичної освіти.

У навчальному процесі потребує оновлення навчально-методичних ресурсів.

Існує потреба удосконалення пошуку талановитих дітей,  системи роботи з  обдарованою молоддю.

Значної уваги потребує навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами, включення їх до соціуму.

 

3

Залишається проблемою вжиття заходів щодо створення належної матеріально-технічної бази освітніх закладів.

Районна  комплексна програма "Освіта Конотопщини у  2016-2018 роках" (далі – Програма) розроблена відповідно до: Конституції України, Законів України «Про освіту» (зі змінами), «Про загальну середню освіту» (зі змінами), «Про позашкільну освіту» (зі змінами).

 

  1. Проблеми, на розв’язання яких спрямована Програма

   Районна комплексна програма «Освіта Конотопщини у 2016 – 2018 роках» орієнтована на розширення доступу громадян до якісної освіти в дошкільних навчальних закладах, навчально-виховних комплексах, позашкільних закладах, що належать територіальній громаді району. Програма ґрунтується на розумінні сфери освіти  Конотопського району як стратегічного ресурсу, що безпосередньо забезпечує перехід до інноваційної моделі сталого розвитку  району через формування та розвиток людського капіталу.

    У Конотопському районі функціонує 27 навчально-виховних комплексів та 2 дошкільні навчальні заклади, у яких працює 477 педагогічних працівників, до навчання   залучено   1648    учнів    навчально-виховних    комплексів    та    980 вихованців. Навчально-виховні комплекси стають замовниками й споживачами послуг в освітній, соціокультурній, економічній сферах, що позитивно впливає на розвиток району.

             Різними формами дошкільної освіти охоплено  980  дітей віком від 1,5 до 6 років. З метою забезпечення конституційних прав та державних гарантій щодо доступності здобуття дошкільної освіти дітьми дошкільного віку Програмою передбачено      моніторинг мережі дошкільних  груп шляхом їх відкриття при навчально-виховних комплексах, аналіз стану матеріальної бази закладів та забезпечення сучасним обладнанням, м′яким інвентарем, іграшками.

             В умовах динамічного розвитку суспільства, глобальної взаємозалежності й конкуренції на ринку праці сфера освіти має перейти до широкого використання інформаційних ресурсів та можливостей сучасних інформаційних технологій. Програма передбачає аналіз   стану  упровадження  інформаційно-комунікаційних технологій в управління освітою та освітній процес, що  забезпечує вільний доступ до великих обсягів інформації, сприяє відкриттю нових технологічних можливостей для розвитку освіти, позитивно впливає на професійний розвиток педагогів та набуття ними нових компетенцій, розширює можливості доступності якісної освіти для  громадян району.

               З метою  впровадження у навчально-виховних комплексах сприятливого середовища, спрямованого на збереження здоров′я учнів, у  рамках Програми передбачено здійснення аналізу  заходів щодо модернізації та переоснащення харчоблоків закладів освіти сучасним холодильним і технологічним обладнанням, здійснено аналіз стану забезпечення медичних кабінетів навчально-виховних комплексів медичним обладнанням.

           

4

       Існує потреба у зміцненні матеріально-технічної бази навчально-виховних комплексів району, тому Програмою передбачено заходи щодо покращення навчально-методичної та матеріально-технічної бази.

    Програма  спрямована на удосконалення системи роботи з обдарованою молоддю  та  включає адресну підтримку талановитим дітям шляхом призначення   та виплати стипендій, установлення доплати до посадового окладу педпрацівникам, які підготували переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних учнівських олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань, створення програмно-методичних комплексів для навчання цих учнів.

  З метою поліпшення якісного складу педагогічних працівників навчально-виховних комплексів, працівників психологічної служби  у  Програмі зазначено заходи  щодо модернізації системи підвищення кваліфікації  та перепідготовки працівників даної категорії.

На сьогодні є актуальним перехід навчально-виховних комплексів району  на альтернативні види палива, комплексне запровадження енергоефективних                                                   технологій   та  заходів   з  енергозбереження,      що є надійним   економічно-

ефективним теплозабезпеченням навчально-виховних комплексів району за умов зменшення питомих витрат та зменшення бюджетних видатків за спожиті енергоносії. З метою економії паливно-енергетичних ресурсів навчально-виховних комплексів у  Програмі  зазначений моніторинг потреби щодо проведення капітальних та поточних ремонтів освітніх закладів, переходу навчальних закладів району  на альтернативні види палива, комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження.

            Виходячи з вищезазначених питань, буде здійснено заходи: придбання дитячих меблів для навчально-виховних комплексів Конотопського району, капітальний ремонт шкільних автобусів, надання адресної підтримки обдарованій молоді шляхом призначення та виплати стипендій, установлення доплати до посадового окладу педагогічним працівникам, які підготували переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних учнівських олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань, оновлення матеріально-технічної бази (придбання предметів, матеріалів, обладнання, інвентаря тощо), придбання  та заміна вікон, придбання комп′ютерних класів та інтерактивних дошок, капітальні ремонти будівель, перекриттів, покрівель, прибудов, виготовлення проектно-кошторисної документації щодо проведення капітальних ремонтів по утепленню фасадів, горищ, заміні вікон, реконструкції систем опалення, поточні ремонти, тощо в навчально-виховних комплексах району.

 

  1. Мета Програми

Метою Програми є забезпечення стабільного розвитку системи освіти Конотопського району відповідно до вимог суспільства, економіки, забезпечення особистісного розвитку дітей та молоді згідно з їх індивідуальними здібностями та потребами.

 

5

 

  1. Основні шляхи реалізації завдань, строки та етапи виконання Програми

Програма реалізується в один етап – з 2016 до 2018 року.

Виконання завдань Програми передбачається шляхом:

подальшого структурного і якісного розвитку мережі навчально-виховних комплексів з одночасним розвитком ресурсного забезпечення в них умов доступності здобуття якісної освіти, збагачення освітнього середовища;

управлінського й науково-методичного забезпечення розбудови інноваційних моделей освіти на основі концепцій гуманізації, відкритої освіти та компетентнісного підходу;

пошуку й реалізації сучасних ефективних структур виховання, спрямованих на формування системи цінностей особистості, адекватних актуальним завданням розбудови суспільства  в Україні та їх інтеграції в європейський простір та світове співтовариство;

упровадження інноваційних форм управління освітніми системами сільської місцевості на основі мережевого підходу та технології управління освітніми округами;

приведення змісту навчальних планів і програм соціально-гуманітарного профілю та підготовки й підвищення кваліфікації педагогічних у відповідність до соціально-економічних змін сучасного інформаційно-технологічного суспільства, стратегічних завдань розвитку освіти в державі, регіоні.

 

  1. Перелік завдань Програми

Основними завданнями Програми є:

збереження та зміцнення здоров’я дітей, учнівської молоді протягом усього періоду перебування в навчально-виховних комплексах;

забезпечення конституційних прав і державних гарантій щодо доступності здобуття дошкільної освіти;

забезпечення функціонування та розвитку мережі дошкільних навчальних закладів;

запровадження у дошкільних та навчально-виховних комплексах інклюзивного навчання з урахуванням побажань батьків або осіб, які їх замінюють;

зміцнення та модернізація навчально-методичної та матеріально-технічної бази дошкільних, навчально-виховних комплексів;

оснащення навчально-виховних комплексів засобами інформаційно-комунікаційних технологій;

реалізація освітніх потреб обдарованої молоді;

забезпечення психологічного супроводу навчально-виховного процесу.

 

  6. Напрями діяльності та заходи Програми

            Напрями діяльності та заходи Програми, строки їх виконання та очікуваний результат наведено в додатку до Програми.

 

6

7. Очікувані результати

 

№ з/п

Найменування показника

Одиниця виміру

Роки

2016

2017

2018

1

Охоплення дітей дошкільною освітою

%

88

90

98

2

Оснащення дошкільних навчальних закладів універсальними навчальними комп′ютерними комплексами

%

80

90

100

3.

Підключення дошкільних навчальних закладів до мережі Інтернет

%

100

100

100

4.

Оснащення навчально-виховних комплексів району комп′ютерними комплексами

%

100

100

100

5.

Підключення навчально-виховних комплексів району до мережі Інтернет

%

100

100

100

6.

Підвезення учнів сільських шкіл, які проживають за межею пішохідної доступності, до місць навчання та у зворотному напрямку шкільними автобусами

%

 

 

100

100

100

 

7

Забезпечення навчально-виховних комплексів навчальним обладнанням з природничо-математичних і технологічних дисциплін

 %

80%

85%

90%

8

Кількість іменних стипендій голови Конотопської районної державної адміністрації  для учнів навчально-виховних комплексів району

%

10

10

10

9

Забезпечення навчально-виховних комплексів:

практичними психологами

соціальними педагогами

 

%

 

 

70%

30%

 

 

80%

60%

 

 

90%

85%

 

 

 

 

 

 

7

8. Фінансове забезпечення

Фінансове забезпечення Програми здійснюватиметься за рахунок коштів  державного, районного, обласного, селищного та сільських бюджетів району у межах видатків, визначених по головному розпоряднику коштів  відділу освіти на відповідний бюджетний період, а також за рахунок спонсорських коштів ТОВ «Біо-Лат» та інших, не заборонених чинним законодавством, джерел фінансування.

            Перелік заходів і завдань Програми з орієнтовними обсягами їх фінансування наведений у додатку  до Програми.

 

Ресурсне забезпечення  Програми

                                                                                                        Гривень

Обсяг коштів,

що пропонується залучити на виконання Програми

Роки

Усього витрати на виконання програми

2016

2017

2018

1

2

3

4

5

Обсяг ресурсів усього

у тому числі:

7564921,75

8905104,50

109300,00

16579326,25

1. Районний  бюджет, усього в тому числі:

7564921,75

8525104,50

109300,00

16199326,25

1.1. субвенції з державного бюджету (освітня суб- венція з державного бюд- жету місцевим бюджетам)

589711,80

 

 

589711,80

1.2. субвенції з державного бюджету місцевим бюдже- там на здійснення заходів щодо соціально-економіч- ного розвитку окремих територій

426000,00

1330300,00

 

1756300,00

1.3. за рахунок залишку коштів освітньої субвенції з державного бюджету міс- цевим бюджетам, що утворився на початок бюджетного періоду, в тому числі за рахунок субвенції з обласного бюджету

33245,00

393787,50

 

427032,50

1.4. за рахунок  іншої субвенції з обласного бюджету ( на виконання депутатських повноважень депутатів Сумської облас- ної ради)

130000,00

22750,00

 

152750,00

8

                                                                                            Продовження таблиці

1

2

3

4

5

1.5.за рахунок інших субвенції із селищного та сільських бюджетів району

1248572,95

470760,00

 

1719332,95

2. Кошти небюджетних джерел

 

380000,00

 

380000,00

 

 

9. Координація та контроль за ходом виконання Програми

 

            Управління виконанням Програми та контроль за ходом виконання здійснюватиметься скоординованими діями Конотопської  районної ради, Конотопської районної державної адміністрації, відділу освіти Конотопської районної державної адміністрації в межах їх повноважень.        

Поточна системна діяльність з управлінського забезпечення реалізації Програми покладається на відділ освіти Конотопської районної державної адміністрації, що передбачає організацію, планування, керівництво, координацію людських і матеріальних ресурсів упродовж дії Програми,

систематичне оцінювання впливу її реалізації на якісні зміни в освіті, окремих її складових.

    Відділ освіти Конотопської районної державної адміністрації надає інформацію про виконання  Програми щороку до 5 січня голові Конотопської районної ради та  голові Конотопської районної державної адміністрації.

    Згідно з наказом Міністерства економіки України від 04.12.2006 № 367 «Про затвердження методичних рекомендацій щодо порядку розроблення регіональних цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання» для

узагальнення звіту про виконання програми відділ освіти щорічно до 10 січня наступного за звітним періодом інформує відділ економічного розвитку та торгівлі Конотопської райдержадміністрації про стан виконання  даної Програми.

            Поточний контроль за ходом реалізації Програми покладається на постійну комісію Конотопської районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту.

            Координує хід виконання даної Програми заступник голови Конотопської районної державної адміністрації.

 

Заступник голови  районної ради                    І.В.Клігунова

 

 

  Напрями діяльності та заходи районної комплексної програми "Освіта Конотопщини у 2016 – 2018 роках
№ з/п Назва напряму діяльності  Перелік заходів програми (пріорітетні завдання) Строк виконан-  ня заходу  Виконавці Джерела фінансування  Орієнтовниі обсяги фінансування
( гривень)
Очікувані результати 
Усього Роки 
2016 2017 2018
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12
1.1 Забезпечення рівних умов доступу до отримання дошкільної освіти Розширення мережі дошкільних навчальних закладів за рахунок вивільнених орендованих приміщень, розширення мережі груп у діючих дошкільних закладах навчально-виховних комплексів  2016-2018 роки Відділ освіти районної державної адміністрації          0,00       Підвищення якості надання освітніх послуг
1.2 Створення умов для розвитку  виховання дітей з особливими освітніми потребами ( відкриття інклюзивних груп у дошкільних навчальних закладах навчально-виховних компексів) 2016-2018 роки Відділ освіти районної державної адміністрації          0,00      
Разом за напрямком 1       Усього 0,00       Підвищення якості надання освітніх послуг
2.1. Матеріально-технічний розвиток дошкільних навчальних закладів навчально-виховних комплексів Забезпечення дитячими меблями, книжками, дидактичними іграми, канцтоварами дошкільних навчальних закладів навчально-виховних комплексів 2016 рік Відділ освіти районної державної адміністрації      районний бюджет 22000,00 12000,00 10000,00  
в т. ч. за рахунок субвенцій з  сільських рад 12000,00 12000,00    
Разом за напрямком 2       Усього 22000,00 12000,00 10000,00    
районний бюджет 22000,00 12000,00 10000,00  
в т. ч. за рахунок субвенцій з  сільських рад 12000,00 12000,00    
3.1 Модернізація змісту та підвищення якості дошкільної освіти Організація та проведення конкурсу на кращий сайт дошкільного навчального закладу навчально-виховних комплексів 2016-2018 роки Відділ освіти районної державної адміністрації        0,00       Підвищення якості надання освітніх послуг
3.2 Проведення спортивного фестивалю для дітей дошкільного віку "Гармонія руху" 2016-2018 роки Відділ освіти районної державної адміністрації        0,00      
Разом за напрямком 3       Усього 0,00        
4.1. Модернізація навчальної бази навчально-виховних комплексів Забезпечення  навчально-виховних комплексів сучасною комп'ютерною  та мультимедійною технікою 2016-2018 роки Відділ освіти районної державної адміністрації      Районний бюджет 920019,80 443611,80 476408,00   Підвищення якості надання освітніх послуг
в т. ч.за рахунок субвенції з державного  бюджету ( освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам) 280711,80 280711,80    
в т. ч.за рахунок субвенціїї з обласного бюджету ( на виконання депутатських повноважень депутатів Сумської обласної ради) 25100,00 25100,00    
в т. ч. за рахунок субвенцій з  сільських рад 45199,00 27800,00 17399,00  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
4.2 Модернізація навчальної бази навчально-виховних комплексів Приведення мережі загальноосвітніх навчальних закладів у відповідність з демографічною, економічною ситуацією в районі та визначення опорних шкіл 2016-2018 роки Відділ освіти районної державної адміністрації      Районний бюджет 0,00       Забезпечення рівного доступу до якісної освіти учнівської молоді
Разом за напрямком 4                                               Усього 920019,80 443611,80 476408,00    
Районний бюджет 920019,80 443611,80 476408,00  
в т. ч.за рахунок субвенції з державного  бюджету ( освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам) 280711,80 280711,80    
в т. ч.за рахунок субвенції з обласного бюджету ( на виконання депутатських повноважень депутатів Сумської обласної ради) 25100,00 25100,00    
в т. ч. за рахунок субвенцій з  сільських рад 45199,00 27800,00 17399,00  
5.1. Забезпечення рівного доступу до якісної освіти Придбання шкільних автобусів для перевезення дітей, що проживають у сільській місцевості 2016-2018 роки  Відділ освіти районної державної адміністрації, фінансове управління районної державної адміністрації  Районний бюджет 1673962,50 550000,00 1123962,50   Забезпечення перевезення дітей сільської місцевості шкільними автобусами
5.2 Капітальний ремонт шкільних автобусів навчально-виховних комплексів району 2016-2018 роки  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 235000,00 235000,00    
5.3 Придбання запчастин та дизпалива для шкільних автобусів 2016-2018 роки  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 340153,00 157790,00 182363,00  
в т.ч. за рахунок субвенцій з сільських рад 124000,00 68000,00 56000,00  
5.4 Надання адресної підтримки  обдарованій молоді шляхом призначення та виплати стипендій 2016-2018 роки  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 72000,00 24000,00 24000,00 24000,00  Створення механізму підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді
5.5 Видання, придбання, зберігання і доставка підручників і посібників для учнів навчально-виховних комплексів району 2016-2018 роки  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 117447,35 117447,35    
в т. ч. за рахунок субвенції з обласного бюджету ( за рахунок коштів освітньої субвенції  з державного бюджету місцевих бюджетів, що утворилися на початок бюджетного періоду) 33245,00 33245,00    
в т.ч. за рахунок субвенцій з селищної та сільських рад 84202,35 84202,35    
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
5.6   Установлення доплати до посадового окладу педагогічним працівникам, які підготували переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних учнівських олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань 2016-2018 роки  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 208559,00 37637,00 85622,00 85300,00  
5.7 Відкриття на базі загальноосвітніх навчальних закладів класів з інклюзивною формою навчання 2016-2018 роки Відділ освіти районної державної адміністрації          0,00      
Разом за напрямком 5       Усього 2647121,85 1121874,35 1415947,50 109300,00  
Районний бюджет 2647121,85 1121874,35 1415947,50 109300,00
в т. ч. за рахунок субвенції з обласного бюджету ( за рахунок коштів освітньої субвенції  з державного бюджету місцевих бюджетів, що утворилися на початок бюджетного періоду) 33245,00 33245,00    
в т.ч. за рахунок субвенцій з селищної та сільських рад 208202,35 152202,35 56000,00  
6.1 Зміцнення матеріально-технічної бази навчально-виховних комплексів району Проведення оснащення матеріально-технічної бази навчально-виховних комплексів (придбання предметів, матеріалів, обладнання, інвентаря тощо) 2016-2018 роки  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 966388,00 683806,00 282582,00   Поліпшення якості надання освітніх послуг
в т. ч.за рахунок субвенції з державного  бюджету ( освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам) 309000,00 309000,00    
в т. ч. субвенції з обласного бюджету( на виконання депутатських повноважень депутатів Сумської обласної ради) 62650,00 39900,00 22750,00  
 в т. ч. за рахунок субвенціїй   з  сільських рад 380681,00 277906,00 102775,00  
6.2. Капітальний ремонт покрівлі та утеплення даху учбового корпусу Попівського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа I-III ступенів – дошкільний навчальний  заклад " Конотопської районної ради  Сумської області 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 1125476,00 1125476,00    
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
6.3 Зміцнення матеріально-технічної бази навчально-виховних комплексів району Капітальний ремонт корпусу № 1 Юрівського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа I-III ступенів- дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради  Сумської області (утеплення фасаду та фундаменту) 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 735315,00 735315,00     Поліпшення якості надання освітніх послуг
6.4 Капітальний ремонт корпусу № 1 Юрівського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа I-III ступенів- дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради  Сумської області (утеплення фасаду та фундаменту) (коригування) 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 249000,00 249000,00    
6.5 Капітальний ремонт системи опалення Дубов’язівського навчально-виховного комплексу
"спеціалізована школа I-III ступенів-дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради
Сумської області. Нарощення димової труби
2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 100323,00 100323,00    
6.6 Капітальний ремонт даху будівлі Дубов’язівського навчально-виховного комплексу
"спеціалізована школа I-III ступенів-дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради
Сумської області
2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 200000,00 200000,00    
6.7 Капітальний ремонт навчального корпусу початкової школи Чорноплатівського навчально-виховного комплексу
"загальноосвітня школа школа I-III ступенів-дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради
Сумської області по вул. Шевченка,43 в с. Чорноплатове Конотопського району Сумської області
2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 567300,00 567300,00    
6.8 Виготовлення проектно-кошторисної
документації по об'єкту "Капітальний ремонт будівлі Курилівського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа I-IIIступенів-дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області. Утеплення фасадів, горищ, заміна вікон
2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет( залишок освітньої субвенції, що склалася станом на 01.01.2016 року) 5000,00 5000,00    
6.9 Обстеження технічного стану покрівлі Гружчанського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів- дошкільни йнавчальний заклад Конотопської районної ради Сумської області 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 10000,00 10000,00    
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
6.10 Зміцнення матеріально-технічної бази навчально-виховних комплексів району Капітальний ремонт покрівлі Гружчанського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів- дошкільни йнавчальний заклад Конотопської районної ради Сумської області 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 100000,00 100000,00     Поліпшення якості надання освітніх послуг
6.11 Капітальний ремонт фасаду Вирівського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІ ступеня – дошкільний навчальний заклад"Конотопської районної ради Сумської області по вул. Центральный,29, у  с. Вирівка Конотопського району Сумської області 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет  309000,00 309000,00    
в т. ч.  за рахунок субвенцїй з державного бюджету (за рахунок коштів  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій) 300000,00 300000,00    
6.12 Капітальний ремонт харчоблоку Вирівського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 121220,00 121220,00    
6.13 Придбання дитячого майданчика для Чорноплатівського навчально0виховного комплексу "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області 2016 рік Відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 20000,00 20000,00    
2016 рік Відділ освіти районної державної адміністрації в т. ч. за рахунок субвенції з обласного бюджет у( на виконання депутатських повноважень депутатів Сумської обласної ради) 20000,00 20000,00    
6.14 Поточні ремонти будівель, споруд, харчоблоків комунікацій та обладнання, придбання будівельних матеріалів для проведення поточних ремонтів, виготовлення технічних паспортів навчально-виховних комплексіх району  2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 1275152,00 245260,00 1029892,00  
в т. ч. за рахунок субвенцій  з  сільських рад 218870,00 157119,00 61751,00  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
6.15 Зміцнення матеріально-технічної бази навчально-виховних комплексів району Проведення експертизи, виконання кошторисної документації "Капітальний ремонт будівлі Великосамбірського навчально – виховного комплексу "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області", по вул. Дептівська, 2а в                       с. Великий Самбір Конотопського району Сумської області 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 4130,00 4130,00     Поліпшення якості надання освітніх послуг
6.16 Проведення експертизи, виконання кошторисної документації "Капітальний ремонт будівлі та прибудови Попівського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області", по вул. Братів Ковтунів, 3 в                       с.Попівка Конотопського району Сумської області 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 17125,00 17125,00    
6.17 Проведення експертизи,виконання кошторисної документації "Капітальний ремонт будівлі Гружчанського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області", по вул. Перемоги, 21 в                       с.Грузьке Конотопського району Сумської області 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 4485,00 4485,00    
6.18 Проведення експертизи,виконання кошторисної документації "Капітальний ремонт будівлі Шевченківського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області", по вул.Набережна, 1 в                       с.Шевченкове Конотопського району Сумської області 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 4485,00 4485,00    
6.19 Проведення експертизи, виконання кошторисної документації "Капітальний ремонт будівлі Вирівського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області", по вул.Центральна, 29 в                       с.Вирівка Конотопського району Сумської області 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 3775,00 3775,00    
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
6.20 Зміцнення матеріально-технічної бази навчально-виховних комплексів району Придбання дитячого ігрового майданчика для Лебедівського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 10641,60 10641,60     Поліпшення якості надання освітніх послуг
в т. ч. за рахунок субвенцій з  сільських рад 10641,60 10641,60    
6.21 Проведення аналізу повітря і внутрішніх поверхонь на предмет розміщення мікроскопічних грибків у приміщенні корпусу №  1 Духанівського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа I-III ступенів-дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області та транспортні послуги по забезпеченню підвезення із м. Київ та у зворотньому напрямку спеціального лабораторного обладнання  та спеціалістів випробувальної лабораторії грибкостійкості і мікробіологічних досліджень технічних, медичних виробів і матеріалів, якы працюють з цим обладнанням,  для проведення аналізу повітря і внутрішніх поверхонь Духанівського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа I-III ступенів-дошкільний навчальний заклад"Конотопської районної ради Сумської області, послуги з лабораторного дослідження піску і води в навчальних закладах 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 32000,00 22000,00 10000,00  
в т. ч. за рахунок субвенцій з  сільських рад 22000,00 22000,00    
6.22 Придбання предметів довгострокового використання (дитячих майданчиків) с. Вирівка, Конотопського району, Сумської області 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 60770,00 60770,00    
2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  в т.ч. за рахунок  субвенціїй з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 59000,00 59000,00    
6.23 Виготовлення проектно-кошторисної  документації по об'єкту "Капітальний ремонт харчоблоку Дубов'язівського навчально-виховного комплексу "спеціалізована школа I-III ступенів-дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області" 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 30000,00 30000,00    
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
6.24 Зміцнення матеріально-технічної бази навчально-виховних комплексів району Придбання обладнання і предметів довгострокового використання (інтерактивна дошка та мультимедійний проектор) для Вирівського навчально-виховного комплексу загальноосвітня школа I-II ступенів-дошкільний навчальний заклад  Конотопської районної ради Сумської області вул. Центральна,29 с. Вирівка, Конотопського району, Сумської області 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 34505,00 34505,00     Поліпшення якості надання освітніх послуг
в т.ч. за рахунок  субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 33500,00 33500,00    
6.25 Придбання обладнання і предметів довгострокового використання (інтерактивна дошка та мультимедійний проектор) для Чорноплатівського навчально-виховного комплексу загальноосвітня школа I-III ступенів-дошкільний навчальний заклад Конотопської районної ради Сумської області вул. Шевченка,1 с. Чорноплатове,  Конотопського району, Сумської області 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 34505,00 34505,00    
в т.ч. за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 33500,00 33500,00    
6.26 Капітальний ремонт по заміні вікон учбового корпусу Попівського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа I-III ступенів-дошкільний навчальний заклад"Конотопської районної ради Сумської області, по вул. Братів Ковтун,3, в с. Попівка Конотопського району Сумської області 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 589568,00   589568,00  
6.27 Капітальний ремонт фасадів учбового корпусу Попівського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа I-III ступенів-дошкільний навчальний заклад"Конотопської районної ради Сумської області, по вул. Братів Ковтун,3, в с. Попівка Конотопського району Сумської області 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 420192,00   420192,00  
6.28 Капітальний ремонт харчоблоку Дубов'язівського навчально-виховного комплексу " спеціалізована школа І-ІІI ступенів-дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області  2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 688567,00   688567,00  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
6.29 Зміцнення матеріально-технічної бази навчально-виховних комплексів району Капітальний ремонт  системи опалення-заміна твердопаливного котла в Попівському навчально-виховному  комплексі" загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області по вул. Гуденка,2а в с. Попівка Конотопського району Сумської області 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 371564,00   371564,00   Поліпшення якості надання освітніх послуг
6.30 Капітальний ремонт системи каналізації Дубов'язівського навчально-виховного комплексу "спеціалізована школа I-III ступенів-дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області по вул. В.Глуховця,3 смт.Дубов'язівка Конотопського р-ну Сумської обл. 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 830000,00   830000,00  
6.31 Капітальний ремонт  будівлі Гружчанського навчально-виховного  комплексу" Загальноосвітня школа І-ІІI ступенів-дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області по вул. Перемоги,21,в с. Грузьке  Конотопського району Сумської області 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 527360,00   527360,00  
в т.ч. за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 512000,00   512000,00  
6.32 Придбання комплекту учнівських меблів для Попівського НВК " Загальноосвітня школа І-ІІI ступенів-дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області,  с. Попівка, вул. Братів Ковтун, буд. 3,  Конотопського р-ну, Сумської області 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 202910,00   202910,00  
в т.ч. за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 197000,00   197000,00  
6.33 Капітальний ремонт харчоблоку Дубов'язівського навчально-виховного комплексу " спеціалізована школа І-ІІI ступенів-дошкільний навчальний заклад" (заміна технологічного обладнання) Конотопської районної ради Сумської області  по вул. В.Глуховця,3 смт. Дубов язівка Конотопського р-ну Сумської обл. 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 400000,00   400000,00  
6.34 Проведення експертизи, виготовлення кошторисної документації "Капітальний ремонт  будівлі Гружчанського навчально-виховного  комплексу" Загальноосвітня школа І-ІІI ступенів-дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області по вул. Перемоги,21,в с. Грузьке  Конотопського району Сумської області" 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 20000,00   20000,00  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
6.35 Зміцнення матеріально-технічної бази навчально-виховних комплексів району Дитячий майданчик для Юрівського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад",с. Юрівка, вул.Бердицького,5 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 82400,00   82400,00   Поліпшення якості надання освітніх послуг
в т.ч. за рахунок  субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 80000,00   80000,00  
6.36 Дитячий  майданчик для Лебедівського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад",с. Красне, вул.Широка,2 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 82400,00   82400,00  
в т.ч. за рахунок  субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 80000,00   80000,00  
6.37 Дитячий  майданчик для Шевченківського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад", с. Шевченкове, вул.Набережна,1 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 82400,00   82400,00  
в т.ч. за рахунок  субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 80000,00   80000,00  
6.38 Дитячий майданчик для Кошарівського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад", с. Кошари, вул.Ворошилова,1 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 82400,00   82400,00  
в т.ч. за рахунок  субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 80000,00   80000,00  
6.39 Дитячий  майданчик для Соснівського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад" ім. Анатолія Шульги, с. Соснівка, вул.Шкільна,12 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 82400,00   82400,00  
в т.ч. за рахунок  субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 80000,00   80000,00  
6.40 Дитячий  майданчик для Курилівського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад", с. Курилівка вул.Слави,12 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 82400,00   82400,00  
в т.ч. за рахунок  субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 80000,00   80000,00  
6.41 Придбання комплекту меблів для кабінету фізики Шевченківського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад", с. Шевченкове, вул.Набережна,1 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 26677,00   26677,00  
в т.ч. за рахунок  субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 25900,00   25900,00  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
6.42 Зміцнення матеріально-технічної бази навчально-виховних комплексів району Придбання комплекту меблів для кабінету хімії Шевченківського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад", с. Шевченкове, вул.Набережна,1 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 29870,00   29870,00   Поліпшення якості надання освітніх послуг
в т.ч. за рахунок  субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 29000,00   29000,00  
6.43 Придбання комплекту меблів для кабінету української мови та літератури Шевченківського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад", с. Шевченкове, вул.Набережна,1 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 17407,00   17407,00  
в т.ч. за рахунок  субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 16900,00   16900,00  
6.44 Придбання інтерактивних дошок на підставці з проектором для Шевченківського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад", с. Шевченкове, вул.Набережна,1 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 71585,00   71585,00  
в т.ч. за рахунок  субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 69500,00   69500,00  
6.45 Виготовлення проектно-кошторисної  документації по об'єкту "Капітальний ремонт приміщення їдальні Малосамбірського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа I-II ступенів-дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області по вул. Центральна,1 в с. Малий Самбір Конотопського району Сумської області" 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 23800,00   23800,00  
6.46 Капітальний ремонт приміщення їдальні Малосамбірського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа I-II ступенів-дошкільний навчальний заклад" Конотопської районної ради Сумської області по вул. Центральна,1 в с. Малий Самбір Конотопського району Сумської області 2017 рік відділ освіти районної державної адміністрації, ТОВ "Біо-Лат" Усього 380000,00   380000,00  
Інші джерела 380000,00   380000,00  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 9 11
Разом за напрямком 6       Усього 11114495,60 4698121,60 6416374,00    
Районний бюджет 10734495,60 4698121,60 6036374,00  
в т.ч. за рахунок  субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 1756300,00 426000,00 1330300,00  
в т. ч.за рахунок субвенції з державного  бюджету ( освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам) 309000,00 309000,00    
в т. ч. за рахунок субвенції з обласного бюджету ( на виконання депутатських повноважень депутатів Сумської обласної ради) 82650,00 59900,00 22750,00  
в т. ч. за рахунок субвенцій з  сільських рад 632192,60 467666,60 164526,00    
Інші джерела 380000,00   380000,00    
7.1 Забезпечення рівного доступу дітей та учнівської молоді до якісної позашкільної освіти Забезпечення участі у всеукраїнських заходах, проведення обласних  та районних заходів для дітей та учнівської молоді за напрямами позашкільної освіти 2016-2018 роки  Відділ освіти районної державної адміністрації  Районний бюджет 46235,00 8315,00 37920,00   Розвиток і підтримка творчо обдарованих дітей та учнівської молоді, створення умов для їхньої творчої самореалізації
Разом за напрямком 7       Усього 46235,00 8315,00 37920,00   Зменшення обсягів споживання природного газу, економія бюджетних коштів
Районний бюджет 46235,00 8315,00 37920,00  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
8.1 Упровадження заходів   з енергозбереження Придбання та заміна вікон і дверей, придбання енергозберігаючих лампочок, поточні ремонти систем опалення та  по заміні вікон і дверей  в навчально-виховних коплексах району 2016 рік  Відділ освіти районної державної адміністрації  районний бюджет 1689454,00 1140999,00 548455,00   Поліпшення якості  надання освітніх послуг
в т. ч. за рахунок субвенцїй з  сільських рад 821739,00 588904,00 232835,00  
 за рахунок залишку кошів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що утворився на початок бюджетного періоду 393787,50   393787,50  
в т. ч. за рахунок субвенції з обласного бюджету ( на виконання депутатських повноважень депутатів Сумської обласної ради) 45000,00 45000,00    
8.2 Реконструкція системи опалення Попівського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа I-III ступенів-дошкільний навчалний заклад" Конотопської районної ради Сумської області, встановлення комерційного вузла обліку природного газу у котельні 2016 рік Відділ освіти районної державної адміністрації Районний бюджет 140000,00 140000,00    
Разом за напрямком 8       Усього 1829454,00 1280999,00 548455,00   Поліпшення якості  надання освітніх послуг
районний бюджет 1829454,00 1280999,00 548455,00  
 за рахунок залишку кошів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що утворився на початок бюджетного періоду 393787,50   393787,50  
в т. ч. за рахунок субвенції з  обласного бюджету ( на виконання депутатських повноважень депутатів обласної ради) 45000,00 45000,00    
в т. ч. за рахунок субвенцїй з  сільських рад 821739,00 588904,00 232835,00  
Усього за програмою       Усього 16579326,25 7564921,75 8905104,50 109300,00  
Районний бюджет,в т.ч. 16199326,25 7564921,75 8525104,50 109300,00
за рахунок субвенції з державного  бюджету ( освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам) 589711,80 589711,80    
за рахунок  субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 1756300,00 426000,00 1330300,00  
за рахунок залишку кошів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що утворився на початок бюджетного періоду, в тому числі за рахунок субвенції з обласного бюджету 427032,50 33245,00 393787,50  
в т. ч. за рахунок іншої субвенції з обласного бюджету ( на виконання депутатських повноважень депутатів Сумської обласної ради) 152750,00 130000,00 22750,00  
 за рахунок інших  субвенцїї з  селищної та сільських рад 1819777,95 1248572,95 571205,00  
Інші джерела 380000,00   380000,00  
                     
                     
    Заступник голови районної ради       І.В.Клігунова      
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     

 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту