Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президія Конотопської районної ради

Image9 жовтня 2017 року  в ході підготовки до 19 сесії Конотопської районної ради відбулися засідання постійних комісій та засідання президії районної ради.

Депутати розглянули питання про присвоєння звання «Почесний громадянин Конотопського району». Особливу увагу акцентували на звітах про виконання програми соціально-економічного розвитку та районного бюджету за 9 місяців 2017 року. Детально розглянули районну програму розвитку малого та середнього підприємництва в Конотопському районі на 2017-2020 роки, а також ряд районних програм соціального захисту на 2018 рік.

В комісіях також були розглянуті земельні питання й проекти рішень щодо прийняття та передачі ряду трансфертів по галузях освіти та медицини, окремі районні програми рекомендували затвердити в новій редакції.

Обговорено питання щодо створення, функціонування, встановлення меж регіонального ландшафтного парку «Сеймський».

В ході засідань розглянуто і погоджено зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2017 рік та до районного бюджету на 2017 рік.

В результаті обговорення питань порядку денного членами постійних комісій були прийняті відповідні рішення та рекомендації щодо внесення питань на розгляд сесії районної ради.

Члени президії районної ради погодили питання порядку денного чергової 19 сесії районної ради сьомого скликання.

Image

Image

Image

Image 

 

 

Перейти до вмісту