Новини

Вітання голови районної ради А.В.Боярчука з Днем Прапора

Image 23 серпня наша країна вшановує один з найвищих державних символів – Державний прапор України. Адже це прапор боротьби нашого народу за незалежну державність, символ тисячолітнього державотворення України.

 Цього дня ми вшановуємо символ вільної, демократичної України, сильної й незалежної держави – синьо-жовтий стяг. Під час історичних звершень він ставав символом боротьби за національні та соціальні права. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі.

            Нехай  Державний прапор  осяює наш шлях та надихає до нових успіхів у добрих справах задля розвитку України!

Благородні синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та працелюбність українців. Сьогодні державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та  гордістю за свій народ.

Бажаю всім, щоб життя було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Нехай це знаменне свято з духмяним запахом українського хліба принесе у Ваш дім добро і злагоду, додасть сили і завзяття для натхненної праці задля розквіту рідної України!

Перейти до вмісту