18 сесія 7 скликання (02.08.2017)

Про прийняття коштів на утримання закладів охорони здоровя

                                                                  Image                                                      

       КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ВІСІМНАДЦЯТА СЕСІЯ

 РІШЕННЯ

Конотоп

 02.08.2017

 

Про прийняття коштів на утримання

закладів охорони здоров’я

 

            Для підготовки проектів місцевих бюджетів на 2018 рік з метою забезпечення медичним  обслуговуванням  населення Бочечківської сільської ради, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до положень статей 89, 93 Бюджетного кодексу України,

районна рада  вирішила:

      1. Дати згоду на прийняття видатків у розмірі 40  відсотків розрахункового показника обсягу  видатків визначеного по галузі “Охорона здоров’я” на 2018 рік за рахунок коштів медичної субвенції з державного бюджету від Бочечківського бюджету сільської об’єднаної територіальної громади для проведення видатків на надання первинної медичної допомоги  населенню Бочечківської сільської об’єднаної територіальної громади Центром первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району.

     2.  Доручити голові районної ради Боярчуку А.В. спільно з    сільським головою Граченко С.М. укласти відповідний договір про переадресацію видатків та передачу коштів на утримання закладів охорони здоров’я.

 

 

 

Голова районної ради                                                                            А.В.Боярчук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Маняк 2-44-56

Кривченко 6-61-79

Надіслати:до протоколу-2, міському голові-1, фінансовому управлінню -1, районній державній адміністрації-1, центру первинної медико-санітарної допомоги-1.

 

Перейти до вмісту