Новини

Державних службовців Конотопського району привітали з професійним святом

ImageПрофесіоналізм, відданість справі, помножені на досвід і знання, – ось кредо працівників державної служби Конотопського району. Саме їх вітали з професійним святом 23 червня у великій залі Конотопської районної державної адміністрації.

Заступник голови районної ради Ірина Клігунова передала вітання від голови районної ради Анатолія Боярчука та побажала державним службовцям здоров’я, тепла, затишку і впевненості у завтрашньому дні.           

            У вітальному слові голова райдержадміністрації Микола Горбенко відзначив важливість роботи державних службовців, висловив найщиріші слова подяки за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання службових обов'язків та побажав всім присутнім професійного зростання та гідної оплати праці.

            За багаторічну сумлінну працю в органах державної виконавчої влади, високий професіоналізм та з нагоди Дня державної служби кращих державних службовців відзначили грамотами обласної та районної державних адміністрацій. Також дипломами  голови районної державної адміністрації нагородили переможців та лауреатів  першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець – 2017».

            Теплими словами згадували колег, які нині на заслуженому відпочинку – молодим працівникам у них є чого повчитися і перейняти неоціненний досвід.         Додали святкового настрою працівники культури Конотопщини, які представили змістовну концерту програму.

            Тож нехай ваша праця на благо нашої держави зміцнює її та створює усі умови для побудови громадянського суспільства. Нехай ваші рішення будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян.

Image

Image

Image 

 

Перейти до вмісту