Новини

Відбулася колегія Конотопської районної державної адміністрації

Image21 червня 2017 року під головуванням голови райдержадміністрації Миколи Горбенка, за участі керівництва Конотопської районної ради, селищного та сільських голів району, керівників підприємств, структурних підрозділів районної державної адміністрації, представників засобів масової інформації, відбулось засідання колегії Конотопської районної державної адміністрації.

Про підсумки проходження опалювального сезону 2016-2017 років та завдання щодо підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років доповіла присутнім начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Конотопської райдержадміністрації Людмила Зерниченко.

З інформацією про хід виконання розпорядження голови Конотопської районної державної адміністрації від 22.12.2016 № 384 – ОД  «Про проведення комплексного медичного огляду працівників сільського господарства та населення Конотопського району в 2017 році» виступив завідувач відділення профілактичних медичних оглядів, лікар-профпатолог  КЗ «Конотопська ЦРЛ ім. академіка М.Давидова» Віталій Маслаков.

 Про стан виконання завдань, визначених розпорядженнями та дорученнями голови Конотопської районної державної адміністрації у виконкомі Юрівської сільської ради доповіли на колегії головний спеціаліст з питань контролю апарату Конотопської районної державної адміністрації Марія Бабич та Юрівський сільський голова Сергій Галян.

            По закінченню колегії відбулася нарада з селищним та сільськими головами Конотопського району. Учасники наради обговорили орієнтовний перелік заходів з нагоди 358-ї річниці перемоги війська під проводом гетьмана України Івана Виговського у Конотопській битві 1659 року. Керівництвом району визначені основні напрями роботи відповідальних осіб за організацію та проведення урочистостей, що орієнтовно відбудуться 8-9 липня у селі Шаповалівка, надані вказівки узгодження дій між виконавцями.

Image

Image 

 

Перейти до вмісту