Новини

Питання ремонту доріг в Конотопському районі на контролі керівництва району

Image16 червня 2017 року  в Конотопському районі філією «Конотопський райавтодор» за сприяння депутата Сумської обласної ради, директора Служби автомобільних доріг області Івана Романюка,  директора філії «Сумський облавтодор» Сергія Гайдаша, голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука та голови райдержадміністрації Миколи Горбенка, начальника філії «Конотопський райавтодор», депутата районної ради Володимира Синиці та депутатів районної ради Олександра Лугового та Миколи Клінушина розпочались ремонтні роботи доріг в населених пунктах Попівка та Тулушка, щоб місцеві мешканці вже в найближчий час могли користуватись якісними дорогами та мали надійне транспортне сполучення.

 

Зокрема на відрізку дороги по селах Попівка та Тулушка проводиться ямковий ремонт дорожнього покриття асфальтобетоном. Для покриття струменевим методом по с.Тулушка залучено три струменеві машини. На відрізках доріг між населеними пунктами проводиться зрізка узбіч екскаватором, зайвий грунт вивозиться вантажним автомобілем у відвал, також працює на плануванні узбіччя автогрейдер.

– В умовах проведення децентралізації в нашій державі на перше місце виходить питання якості доріг, без яких неможливим буде транспортне сполучення між селами,  – зазначив голова районної ради Анатолій Боярчук. Ми разом з   депутатським корпусом та обласною владою оперативно вивчаємо ці питання, щоб сприяти підвищенню рівня життя сільських жителів та розвитку інфраструктури Конотопського району. Сподіваємось і надалі, що спільними зусиллями керівництва району, депутатів всіх рівнів, служби автомобільних доріг області, ДП «Сумський облавтодор», філії «Конотопський райавтодор» вдасться суттєво покращити стан доріг Конотопського району.

Image

Image

Image 

 

 

Перейти до вмісту