Новини

Керівники Конотопського району привітали журналістів з професійним святом

Image6 червня 2017 року керівники Конотопського району привітали представників засобів масової інформації з професійним святом Днем журналіста.

Це свято щороку відзначається в Україні 6 червня – у день прийняття Спілки журналістів України в 1992 році в Міжнародну федерацію журналістів.

Зокрема, голова районної ради Анатолій Боярчук та голова райдержадміністрації Микола Горбенко зустрілися з колективом  Конотопської громадсько-політичної  районної газети «Сільські горизонти».

Під час урочистої зустрічі керівники району подякували журналістам за їх об'єктивність та активний діалог з місцевою владою, побажали мати якомога більше приводів для добрих новин. А також вручили грамоти працівникам газети, які вже тривалий час плідно працюють на благо рідного краю. Адже успіх можливий лише за умови єдності та злагодженості дій цілої команди.

«Бажаємо журналістам, що висвітлюють події Конотопського району і всієї України великих тиражів, поповнення читацької аудиторії, розширення кола друзів, а також міцного здоров'я, особистого щастя, сімейного благополуччя, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики!», – говориться у привітанні голови районної ради Анатолія Боярчука.

За високий професіоналізм, конструктивне висвітлення актуальних питань соціально-економічного розвитку Конотопського району, вагомий внесок у розвиток інформаційного простору та з нагоди 25-річчя з дня виходу першого номера газети «Сільські горизонти» у світ і професійного свята – Дня журналіста України районне керівництво також вручили колективу видання подяку від народного депутата України Андрія Деркача

Людмила Ковальчук, редактор газети, подякувала керівництву району за увагу до журналістів, відзначила, що колектив наполегливо працює, аби вчасно, правдиво проінформувати людей про події в районі, державі, творчо розвивається, робить все для того, щоб виправдати довіру читачів.

Image

Image 

 

Перейти до вмісту