Новини

На Конотопщині відкрили пам’ятний знак загиблим в АТО

ImageГромада Конотопщини вшанувала героїв, які поклали свої життя за незалежність України, виконуючи завдання у зоні проведення  антитерористичної операції.

          27 травня 2017 року за ініаціативи “Національного Корпусу” відбулося відкриття та освячення пам’ятного знаку воїнам, загиблим   у російсько-українській війні.

У заході взяли участь рідні та близькі загиблих, керівництво Конотопського району, патріотична громадськість, громадські організації, представники цивільного корпусу «Азов», «Національної гвардії України», «Правого сектору», військовослужбовці, волонтери, жителі міста та району.

У словах виступаючих – горе від втрати, заклики пам'ятати загиблих героїв і не забувати, що сьогодні війна триває. Під час антитерористичної операції Конотопський район втратив своїх синів: Віталія Парфененка,  Олексія Гергеля, Миколу Брисюка.

Загиблих вшанували хвилиною мовчання. Духовенство відслужило поминальну панахиду та освятили кам’яний хрест.

Керівники Конотопського району разом із всіма хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, вклонились та поклали квіти до встановленого пам’ятного знаку загиблим, що навіки житимуть у нашій пам’яті як герої, що віддали своє життя заради світлого майбутнього рідної України.

Image 

Перейти до вмісту