Новини

Село Мельня Конотопського району отримало новий автомобіль швидкої допомоги

ImageБлизько місяця тому до керівників Конотопського району під час особистого прийому громадян в селі Мельня звернулись місцеві жителі та медичні працівники Мельнянської АЗПСМ,  з проханням вирішити питання оновлення автомобіля швидкої допомоги. Керівники району завжди оперативно реагують на потреби своїх виборців, завжди допомагаючи населеним пунктам громад.

25 травня  2017  року на території Мельнянської сільської ради районне керівництво зустрічали всією територіальною громадою на чолі з Мельнянським сільським головою Галиною Ганжою. У центр населеного пункту під’їхав новий автомобіль швидкої допомоги, де в урочистій обстановці голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Микола Горбенко вручили Мельнянській амбулаторії загальної практики – сімейної медицини  ключі від «карети» швидкої допомоги.

«Ми приділяємо велику увагу розвитку системи охорони здоров'я, при цьому особливий акцент робимо на матеріально-технічну базу сільської медицини. У селах переважно проживають люди похилого віку, котрі потребують особливої уваги і турботи, а без автомобіля лікар не має змоги оперативно реагувати на виклики та вчасно надавати допомогу. Новий транспортний засіб підвищеної прохідності укомплектований всім необхідним для роботи медичного персоналу при наданні невідкладної медичної допомоги під час транспортування хворого, це значно полегшить роботу медичних працівників  та допоможе врятувати життя сільських жителів», – підкреслив у своєму вітальному слові голова районної ради Анатолій Боярчук.

Новий автомобіль вдалося придбати за рахунок асигнувань районного бюджету завдяки злагодженій роботі обласної, районної та місцевої влади.

Image

Image

Image 

 

 

Перейти до вмісту