Новини

Збірна команда Конотопського району„Козацька Слава” взяла участь у спартакіаді

Image11 – 12 травня 2017 року за сприяння голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука і голови Конотопської районної державної адміністрації Миколи Горбенка збірна команда депутатів Конотопського району „Козацька Слава” взяла участь у другому етапі змагань  Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Сумської області. Змагання проходили у Спортивному комплексі Сумського державного університету  м.Суми.

За перемогу боролися біля 20 команд з міст і районів Сумщини, котрі змагалися з п’яти видів спорту: волейболу, футзалу, настільного тенісу, шахів та шашок.

            Збірна команда „Козацька Слава” на чолі завідувача сектору молоді і спорту Конотопської районної державної адміністрації Тетяни Рябко, у складі депутатів Конотопської районної ради Дениса Кулешова, Миколи Худенка, Сергія Рудиці, Віктора Хопляка, Дептівського сільського голови Віктора Новака, Курилівського сільського голови Андрія Борисенка, депутатів сільських рад Конотопського району Олега Блажка, Анатолія Гаврильченка, Сергія Дем’яненка, Миколи Жукова, Людмили Метинської, Тетяни Назаренко, Сергія Чухіля у запеклих спортивних баталіях змагалися з командами Краснопільського, Сумського, Великописарівського, Буринського, Білопільського районів з волейболу та футзалу. Учасники команди  Віктор Хопляк і Людмила Метинська взяли участь у змаганнях з шахів та шашок. 

За зайняте 2 місце в змаганнях з тенісу депутата Малосамбірської сільської ради Тетяну Назаренко було нагороджено медаллю та грамотою.      

            Достойними суперниками у фіналі змагань з футзалу виявилася команда Ямпільського району, але наші депутати показали майстерну гру виборовши у суперника 1 місце.

            Під час урочистої церемонії  за зайняте загальнокомандне 2 місце у другому етапі змагань  Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Сумської області збірну команду „Козацька Слава” було нагороджено кубком та грамотою.

            Голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Микола Горбенко на Конотопській землі вітаючи переможців зазначили, що депутати Конотопської районної ради і депутати сільських рад району завжди є сильні та згуртовані не тільки у депутатській діяльності, а й у спорті завдяки тому, що в Конотопському районі  приділяється значна увага по реалізації політики у сфері фізичної культури і спорту, розвитку масового дитячо-юнацького футболу та поліпшення здоров’я дітей і підлітків, організації змістовного дозвілля молоді, підвищення значимості фізкультури і спорту, як важливої складової у формуванні здорового способу життя, профілактики захворювань, активізації діяльності органів місцевого самоврядування в цій сфері.

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

 

Перейти до вмісту