Новини

«Наш вибір – Європа!»

ImageЗ нагоди ухвалення рішення Ради Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України та відзначення Дня Європи 11 травня 2017 року біля будівлі Конотопської районної державної адміністрації відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу у якій взяли участь голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської райдержадміністрації Микола Горбенко, депутати районної ради, працівники районної ради та адміністрації, військовослужбовці ЗСУ, молодь, ЗМІ. 

«Сьогодні Європейський Союз прийняв остаточне рішення щодо скасування візових вимог для громадян України. Це історична подія для нашої держави, яка знаменує наше повернення до єдиного європейського простору, ідентифікацію нас, українців, як повноправних членів єдиної європейської родини. Зняття візових бар’єрів сприятиме інтеграції європейських цінностей в український соціокультурний простір та дасть можливість українцям відкрити для Європи свою країну» – відзначив голова районної ради Анатолій Боярчук.

На урочистій церемонії майоріли державні прапори та прапори Європейського Союзу, учасники акції вишикувались з аркушами утворивши  Прапори України і Європейського Союзу.

 І дуже символічно, що їх тримали діти й молодь, які і є нашою надією на гідне європейське майбутнє України …

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту