Новини

«Одвічний біль»: Конотопщина вшанувала учасників бойових дій на території інших держав

Image15 лютого 2017 року на меморіалі пам’яті воїнам-афганцям відбувся мітинг-реквієм присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану.

У парку воїнів-інтернаціоналістів традиційно зібралися представники влади, воїни-інтернаціоналісти, рідні загиблих, громадськість, духовенство аби віддати данину пам’яті всім, хто виконував військовий обов’язок на території інших держав.

             Під час  мітингу-реквієму  голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Микола Горбенко та громадськість міста й району вшанували хвилиною мовчання  світлу пам’ять за полеглими в боротьбі за мир Героями.

У каплиці, в ім'я святого благовірного князя Олександра Невського, була відслужена літія по загиблих воїнах.

             До підніжжя монумента учасники зібрання поклали живі квіти як знак вічної скорботи й пам’яті про героїзм та відвагу молодих хлопців, які з честю виконали воїнський обов’язок і бойовий наказ Батьківщини за її межами.

             «Ви – взірець справжнього, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу!», – звертаючись до присутніх воїнів – інтернаціоналістів зі словами щирої вдячності за виявлений героїзм та безстрашність, підкреслив керівник району Анатолій Боярчук.

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту