Новини

Із засідання колегії Конотопської райдержадміністрації

Image18 січня 2017 року під головуванням голови Конотопської райдержадміністрації Миколи Горбенка, за участі  голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука,   селищного та сільських голів, керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, керівників підприємств, організацій та установ району відбулась колегія Конотопської районної державної адміністрації.

На засіданні колегії підведено підсумки роботи зі зверненнями громадян в Конотопській районній державній адміністрації, виконкомах селищної та сільських рад у 2016 році та стан виконання вимог Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109/2008  “Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування”. З даного питання інформувала  начальник загального відділу апарату Конотопської районної державної адміністрації – Ніна Сівер.

             Цього ж дня керівники району провели робочу нараду з селищним та сільськими головами. На повістці ознайомились з новим порядком  розрахунків за спожиту електричну енергію населенням, розглянули питання організації роботи щодо залучення  громадян до військової служби в ЗСУ за контрактом, організації громадських робіт, фінансування оздоровлення та відпочинку дітей у 2018 році, облаштування майданчиків під сміттєві баки та інші питання.

Image

Image 

 

Перейти до вмісту