Новини

В Конотопському районі відбулось урочисте відкриття чергового відділення територіального центру

Image9 грудня 2016 року в селі Козацьке Конотопського району відбулось відкриття чергового відділення терцентру соціального обслуговування та надання соціальних послуг району. У відкритті відділення взяли участь голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Микола Горбенко, голова правління ТОВ АФ «Козацька» Віктор Гала, представники райдержадміністрації, Козацький сільський голова Любов Сліпухіна, громада села Козацьке, ЗМІ.

Районний територіальний центр соціального обслуговування є однією з основних складових системи соціального обслуговування громадян у районі.

             З відкриттям нового приміщення відділення терцентру у його відвідувачів з'явилась можливість отримувати перукарські послуги, послуги по пранню білизни та одягу, послуги робітника з ремонту будинків, cанітарно-гігієнічні послуги (душ), а ще – у відділенні люди похилого віку матимуть нагоду в невимушеній атмосфері проводити дозвілля.

             «Ми завжди підтримували та будемо підтримувати пенсіонерів, інвалідів та одиноко проживаючих громадян, адже це ті верстви населення, які потребують найбільшої нашої опіки та уваги – як моральної, так і матеріальної. Наразі це той приклад, коли послуги дійсно наближені до сільської громади.», – зазначив голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук.

             Багато теплих слів було сказано представниками районної влади та Козацької сільської ради. Безмежну вдячність від громади села всім причетним до облаштування відділення висловлювали місцеві жителі.

             Фінансування даного проекту відбувалося за рахунок бюджету Козацької територіальної громади (загалом використано 220 тис.грн.).

             Послугами даного відділення, що знаходиться у с.Козацьке, зможуть користуватися майже 1000 сільських мешканців: близько 600 чол. Козацької сільської ради та майже 400 – Бочечківської.

Слід відзначити, що у Сумській області саме Конотопський район ще у 2006 році став ініціатором створення таких відділень. Наразі створені і ефективно діють 5 філіалів відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги у селах Дептівка, Попівка, Соснівка, Кошари, та В.Самбір. На черзі – відкриття такого відділення у Салтиковому та В’язовому.

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту